Heeft u een kleine ruimte die u zou willen verlichten? Upcycle PVC-buizen tot kolomlampen om een ​​zachte gloed aan elke ruimte te geven.

Kopen in Rotopino.nl
Accessoiresset EZ Speedclic 10 delig + opspandoorn Dremel 2615S690JA
IN STOCK
>10st.
VERZENDING
LEVERING
5 dagen
29 incl. 21% BTW = € 5,03
19,40 incl. 21% BTW = € 3,37

Benodigdheden:

 

Overige benodigheden:

  • Pvc pijp
  • Enkele spot (omtrek kleiner dan de PVC-buis)
  • Klem
  • Plakband

STAP 1

Markeer het gebied dat u wilt wegsnijden. We gebruikten tape om het gebied te markeren om geen markering op onze lampen achter te laten. Voor het "V-vormige" ontwerp begint u met zagen door onderaan een invalzaag te maken met behulp van het Dremel 4200 multigereedschap en het multifunctionele freesbit 561. Stel uw gereedschap in op hoge snelheid en met uw gereedschap in een hoek van 90 graden hoek, duik recht in het PVC. Kantel het gereedschap heen en weer om het snijgebied net iets breder te maken.

 

 

STAP 2

Maak de langlopende sneden aan beide zijden van de "V" met een SC476 plastic snijwieltje. Voor het vervangen van dit accessoire monteert u het SC476-accessoire op uw EZ SpeedClic opspandoorn. Stel het gereedschap in op hoge snelheid en zaag langs uw gemarkeerde zaaglijn. Vergeet niet om de snelheid van het gereedschap het werk te laten doen en oefen geen druk uit op uw accessoire.

 

 

STAP 3

Reinig de randen van uw sneden en geef de bovenkant van uw kolommen een zachte, afgeronde rand met behulp van een SC407-schuurtrommel uitgerust met een 408-schuurband.

 

 

STAP 4

Maak een kleine opening waar het snoer van uw spot doorheen kan lopen om ervoor te zorgen dat uw kolom vlak tegen de vloer komt te liggen met de SC407-trommel en de 408-schuurband. Plaats je spotlight en je project is compleet!

 

 

Plaats je spotlight en je project is compleet!

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden