Vaak zijn we in de situatie dat een nivelleerhulpmiddel een handig apparaat is. Als je een plank moet ophangen of gordijnrails net boven het raam moet bevestigen. Zonder dat kleine apparaatje is dit werk veel onnauwkeuriger. Aan de andere kant kunnen we gebruik maken van traditionele waterpas, maar dat is veel meer tijdeisen en moeilijker. Daarom een zelfnivellerende lasers een geweldige oplossing is. Aanbod van Bosch omvat zowel die voor meer professionele toepassingen als modellen voor minder veeleisende gebruikers. Bosch Quigo is een voorstel voor iedereen, nu ook in de versie met een groene laserstraal.

Kopen in Rotopino.nl

Betere zichtbaarheid dankzij de groene laserdiode

Bosch breidt zijn  kruislaselijn uit met een nieuwe Quigo Green-model met een groene laserstraal. Dit is de volgende voorsteel van het merk Bosch van gereedschappen voor doe-het-zelvers.Voor de gebruiker is het belangrijkste voordeel van dit model de zichtbaarheid van de straal. De groene laser is tot 4x beter zichtbaar voor het menselijk oog in vergelijking met de Bosch Quigo III rode laserstraal.

 

Dankzij dit zijn Quigo Green laserlijnen gemakkelijk te zien, ook in een lichte omgeving, bijvoorbeeld bij de gevel van het raam. Bovendien biedt de nieuwe Quigo nu een nauwkeurige bediening binnen een bereik van 12 meter - en biedt daarmee een nog breder scala aan toepassingen, waaronder eenvoudige bevestiging van gordijnreils, nivellering van keuken- en badkamerkasten, evenals decoratiewanden met keramische tegels of patroonbehang.

 

Met Quigo Green kunnen doe-het-zelvers snel en nauwkeurig voorwerpen uitlijnen met een nauwkeurigheid van ± 0,8 mm / m. De nieuwe Bosch-laser onderscheidt zich ook van de vorige modellen, de handige kubus is nu zwart met een decoratief, lichtgroen frame.

 

 

Eén knop en het is klaar!

Net als bij de vorige Quigo-modellen heeft Quigo Green ook een intuïtieve bediening met één druk op de knop. Het enige dat u hoeft te doen, is de beschermkap openen en twee laserlijnen die elkaar kruisen onder een hoek van 90 graden worden weergegeven op de muur. Quigo Green compenseert automatisch ongelijkheden tot 4 graden en signaleert eventuele afwijkingen daarvan met behulp van een knipperende laserlijn. Dit gebeurt wanneer doe-het-zelvers de kantelfunctie gebruiken om schuine patronen, lijnen of leuningen uit te lijnen. Als de beschermkap gesloten is, wordt het apparaat onmiddellijk uitgeschakeld en stopt de interne slinger, zodat het apparaat veilig kan worden getransporteerd.

 

Flexibele bevestiging voor een breed scala aan toepassingen

 De universele klem is bevestigd aan de Quigo Green-set en maakt eenvoudige bevestiging van apparaten aan werkbladen, ladders, planken en zelfs trapleuningen mogelijk.Dit is bijzonder eenvoudig dankzij de adapterplaat, die een precieze afstelling heeft in het bereik van ± 2 cm, wat bovendien betekent dat u de universele klem niet opnieuw hoeft af te stellen. De adapterplaat kan aan de boven-, onder- of achterkant van het apparaat worden bevestigd, zodat gebruikers nog meer flexibiliteit hebben. Ook geschikt voor statieven met een standaard 1/4 "schroefdraad.

 

Kenmerken van het product:

  • Kruislijnlaser met zelfnivellerende functie tot ± 4 graden
  • Tot 4 keer betere zichtbaarheid, zelfs overdag, dankzij het gebruik van een groene laserstraal
  • Het perfecte apparaat voor decoratieve en montagewerkzaamheden thuis
  • Verhoogd werkbereik tot 12 meter dankzij een betere zichtbaarheid van groene laserlijnen
  • Bosch-lasertechnologie werkt met een nauwkeurigheid van ± 0,8 mm / m
  • Gemakkelijke en veelzijdige positionering van het apparaat met de universele MM2-klem en adapterplaat
  • Intuïtieve bediening met één schuifschakelaar
  • Een licht en handig apparaat in de vorm van een kubus met een zijde van slechts 65 mm
Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden