In de offerte van Bosch is iets nieuw verschenen. Namelijk de ruitenreiniger GlassVac. Het is bedekt met Power Protection Plus polymeer coating, die wordt gebruikt bij het ruitenwissers in automotivemarkt van Bosch. Welke kenmerken meer heeft de GlassVac Bosch?

Kopen in Rotopino.nl
Ruitenreiniger Bosch GlassVac
IN STOCK
1 st.
VERZENDING
LEVERING
6 dagen
72 incl. 21% BTW = € 12,50

 Constructie en voordelen van het apparaat

De Power Protection Plus-technologie die wordt gebruikt biedt 3 meetbare voordelen.Perfecte reiniging van het glas waar vinden we geen sporen van strepen of vuil. Verhoogde duurzaamheid door Power Protection Plus. Geruisloos werken dankzij Power Protection Plus, dat de wrijvingscoëfficiënt van de veer tot een minimum beperkt. Dit betekent geruisloze werking van de wisser, geen trillingen, piepen en overslaan. Bovendien ruitenreiniger GlassVac is de eerste apparaat in de Bosch offerte die  aangedreven is met een Li-lon accu met de spanningg van 3,6V en capaciteit 2,0Ah die ingebouwd is in het apparaat. Om deze opladen hebben we een micro USB-lader nodig die wordt meegeleverd. De LED-diode, die fungeert als een indicator van het laadniveau van de batterij, informeert ons over de noodzaak om de batterij op te laden. Draadloze bediening en kleine afmetingen van de Bosch accu- ruitenwisser(hoogte 20 cm) maken het gemakkelijker om in kleine ruimtes te werken, bijvoorbeeld in de buurt van de randen van vensters. En als we het raam wassen terwijl we op een ladder staan, kunnen we voor meer gebruiksgemak de reiniger ophangen op pols danzij de meegeleverde polsband. 

 

 

Hoe te werken met een glazenwasser?

De Bosch GlassVac draadloze vensterwasser is een handig en intuïtief apparaat. Vul eerst de spuitfles met een reinigingsmiddel met water en breng het op het glas aan. We kunnen alle wasmiddelen die beschikbaar zijn op de markt gebruiken voor reiniging. Afhankelijk van de grootte van het te wassen oppervlak, kunnen we het spuitpatroon aanpassen. In het geval van hardnekkig vuil kunnen we een microvezeldoek gebruiken dat aan het apparraat is bevestigd. Het doek is herbruikbaar, dus na gebruik kunnen we het wassen. Terugkeren naar de reiniger, na het aanbrengen van het  reinigingsmiddel op het glas is er vooldoende om de GlassVac aanzetten, aanbrengen op het glas en de vuile vloeistof afzuigen. Onder de rubberen zuignappen kunnen we kiezen voor een met een breedte van 133 mm of 266 mm (beide zijn inbegrepen). Na het werk is het voldoende om de tank van het apparaat met vuil water te legen.

 

 

Meegeleverd:

 

  • Kleine zuigmond (13,3 centimeter)
  • Grote zuigmond (26,6 centimeter)
  • Sproeifles
  • Microvezeldoek
  • Draagriem
  • USB lader
  • Accu7 3,6V 2,0Ah (ingebouwd in het apparaat)

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden