Veel van je lokale drankwinkels hebben misschien extra wijnkisten die je gewoon kan ophalen. Laat ze niet verloren gaan! Verander deze bakken in een functioneel kunstwerk, waardoor een rustieke lamp ontstaat.

Benodigdheden:

of

 

STAP 1

Begin met het markeren van de plaatsing van uw verlichtingsarmatuur. Draai het krat om, meet en markeer de plaatsing direct in het midden van uw krat.

 

STAP 2

 Snijd de beoogde opening voor de lamp uit met uw Dremel multifunctionele gereedschap.Begin met het uitvoeren van een geleidegat direct in het midden van de gemarkeerde snede. Steek vervolgens de universele frees 563 in het multitool. Stel je tool in op hoge snelheid en schuif naar het aangetekend plaats dat je zojuist hebt gemaakt.

 

STAP 3

Meet vervolgens de diameter aan het einde van uw lamp om te bepalen hoe groot de opening moet zijn die u moet maken. Onze armatuur was 1 1/2 "aan de andere kant. Het snijden van precieze cirkels met de 4000 is eenvoudig, vooral wanneer de cirkelfrees in  uw set wordt gebruikt! We gebruikten dezelfde 563 bit, monteerden de Circle Cutter op onze tool, stellen de diameter in op 1 1/2 "en begon op volle snelheid te snijden. Snijd met de klok mee in met een constante, matige druk.

 

STAP 4

U kunt een universeel snijgereedschap gebruiken om verschillende vormen of patronen langs de zijkanten van de lamp te snijden. We hebben gekozen voor een moderne look door ronde patronen van verschiollende afmetingen  langs de zijkanten te snijden.

 

STAP 5

Om de uitgesneden motief netjes te maken we rade aan om de opspandoorn en schuurbanden SC407 te gebruiken. Sluit de multifunctionele accessoire SC407 aan de multitool en u bent klaar om te beginnen met schuren!

 

STAP 6

Om aan de kist een mooie uiterlijk te geven hebben we beitsen gebruikt om  gepolijste look te geven.

 

STAP 7

Nadat de beits droog is, sleept u het armatuur door het uitgesneden gat. Plaats de lamp in de kist en bevestig deze met de buitenring die bij de lamp is geleverd.

 

STAP 8

We hebben onze oude plafond armatuur vervangen door zelfgemaakte wijnkist.De oude armatuur is verwijderd maar de montagebeugels zijn op hun plaats gehouden. De bedrading wordt aangesloten volgens de instructies. 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden