Gereedschap gebruikers kunnen we worden onderverdeeld in gebruikers die willen werken met de tool zonder te beperkingen in de stroomvoorziening en de tweede groep gebruikers die niet willen worden beperkt door een netsnoer. Soms laat de situatie ons echter geen andere keuze dan een compromis te sluiten. Gelukkig weet het merk Ryobi wat het belangrijkst is voor de klant en heeft het een reeks apparaten gemaakt met innovatieve 18V hybride technologie waarmee je zowel handige batterijvoeding als netvoeding kunt gebruiken.

Hybride technologie

Als we het hebben over hybride technologie, staan er vaak hybride auto's voor onze ogen, meestal een combinatie van een verbrandingsmotor en een elektromotor. Als we het echter hebben over Ryobi-hybride gereedschappen, bedoelen we gereedschappen met een elektromotor die kan worden aangedreven met elektriciteit rechtstreeks uit het stopcontact of geaccumuleerde stroom in Ryobi ONE + -batterijen. Deze oplossing biedt ons onbeperkte mogelijkheden die zowel liefhebbers van netwerk- als batterijapparaten zullen waarderen.

 

 

U gebruikt waar u maar wilt en wanneer u maar wilt

Hybride technologie in Ryobi-apparaten biedt ons veel mogelijkheden. Wanneer u met gereedschap werkt op een plaats met goede toegang tot een stopcontact, is het de moeite waard om deze vorm van stroomvoorziening te gebruiken die ons een onbeperkte stroombron geeft. Wanneer toegang echter moeilijk of praktisch onmogelijk is, komt de ONE + -batterij te hulp, waardoor onze apparaten werken waar en wanneer we maar willen. Hybride voeding zorgt voor een soepele overgang tussen draadloos en bedraad vermogen, afhankelijk van de behoeften.

 

 

Apparaten met hybride technologie

Het assortiment hybride apparaten van Ryobi omvat voornamelijk tuingereedschap. Het is enigszins gerelateerd aan de gewoonten van gebruikers die, vanwege de duur van het tuinieren, vaker kiezen voor apparaten met netvoeding. Het gebeurt echter vaak dat de specificiteit van tuinen het moeilijk of zelfs onmogelijk maakt om apparaten rechtstreeks vanaf het netwerk van stroom te voorzien vanwege afstand, weersomstandigheden, de locatie van stopcontacten of het ontbreken daarvan. In dergelijke situaties wordt een betrouwbare batterijvoeding gecontroleerd.

 

 

Hybride voeding werd onder andere gebruikt in de OBL1820H tuinblazer met een blaassnelheid van maximaal 250 km / u, RLT1831H grastrimmer met maaibreedte-aanpassing in het bereik van 25-30cm, heggenscharen OHT1850H en RHT1850H25HS met een meslengte van 50cm, evenals maaiers (RLM18C25F18H225, RLM18X36H250F).

 

 

Naast tuingereedschap heeft het merk Ryobi ook besloten om de R18ALH-0 werkplaatslamp uit te rusten met hybride technologie. De lamp heeft een instelbare lichtstraal in het bereik van 360 ° en tal van opties voor het ophangen van de reflector voor veelzijdigheid van toepassingen.

 

 

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden