Ryobi RTS1800 is een van de meest populaire tafelzagen voor het zagen van hout en op hout gebaseerde materialen. De zaag is verkrijgbaar in 4 versies, die op het eerste gezicht niet veel verschillen, wat gepaard gaat met veel vragen over verschillen tussen individuele modellen. Wat is het verschil en wat betekenen de verschillende symbolen in de benaming? Deze informaties kunt u lezen in het onderstaande artikel.

Parameters van de RTS1800 tafelzaag

Technische parameters van de Ryobi RTS1800 tafelzaag zijn vrijwel hetzelfde voor alle 4 modellen. Elk van hen was uitgerust met een elektromotor met een vermogen van 1800W en een schijf met een diameter van 254 mm, versneld tot 4500 tpm. De zagen maken het zagen van hout in een rechte hoek tot een diepte van 80 cm mogelijk en hebben de functie van afgeschuind zagen onder een hoek van +60 tot -60 graden. Dus waar is het verschil?

 

 

RTS1800 tafelzaagmodellen

Het belangrijkste verschil tussen de verschillende modellen RTS1800-tafelzagen zit of de werktafel aanwezig is, zo ja - de grootte en type ervan. Het eenvoudigste model zonder een compatibele standaard is de RTS1800-G. RTS1800S-G-model is op zijn beurt uitgerust met een stabiele, verwijderbare standaard, waardoor het apparaat tijdens opslag en transport niet veel ruimte inneemt. De werktafel in beide bovengenoemde modellen heeft afmetingen van 560x590mm (diepte x breedte) en is gemaakt van aluminium gietwerk, wat een perfecte ondersteuning en nauwkeurig snijden garandeert.

 

 

RTS1800ES-G- en RTS1800EF-G-modellen hebben op hun beurt een zijverlenging van de tafel, waardoor de afmetingen toenemen tot 710 mm breed en dus betere ondersteuning bieden voor grotere materialen. Beide modellen hebben inklapbare statieven, waarbij de RTS1800EF-G bovendien is uitgerust met hulpwielen die het transport van gereedschap vergemakkelijken.

 

 

De betekenis van letters voor individuele modellen

S - opvouwbare standaard

F - opvouwbare standaard met wielen

E - zijde verlenging van de tafel

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden