Rustieke flair in de hal. Hier doen kleren opgeruimd aan sleetjerijden. Met deze bijzondere garderobe van oude houten sleeën brengt u echte winterse romantiek direct in uw huis.

Kopen in Rotopino.nl
Boorhamer Bosch Uneo
IN STOCK
1 st.
VERZENDING
LEVERING
4 dagen
188,99 incl. 21% BTW = € 32,80
Kruislijnlaser Bosch Quigo III
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
72 62,99 incl. 21% BTW = € 10,93
Boorhamer Bosch Uneo Maxx
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
220 191,99 incl. 21% BTW = € 33,32
Boorhamer Bosch Uneo Maxx
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
276 236,99 incl. 21% BTW = € 41,13
Accu-boorhamer Bosch Uneo Maxx
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
151 135,49 incl. 21% BTW = € 23,51

In een winter met veel sneeuw is er voor groot en klein nauwelijks iets mooiers dan op een slee de berg afsuizen! Maar ook wanneer de slee zijn diensten heeft bewezen, kan hij nog voor veel plezier zorgen: als originele garderobe brengen oude houten sleeën rustieke winterse romantiek in uw huis.
Met het juiste gereedschap maakt u binnen de kortste keren een heel individuele garderobe met glijvlakken voor uw winterjassen, mutsen en vesten.

 

Benodigde elektrische gereedschappen:


Benodigde materialen:

  • oude houten sleeën
  • waslijnhakenpluggen
  • lange schroeven
  • S-haken

 

STAP 1

Gaten in de muur boren

 

Maak een schatting van de afstand die je moet bewaren tussen de gaten aan de haken waarop je de sleden hangt. Gebruik vervolgens de Bosch Uneo Maxx om op de daarvoor bestemde plaatsen gaten in de muur te boren. Met de Quigo-kruislaser (of waterpas) kunt u controleren of de slede gelijkmatig is opgehangen.

 

STAP 2

Haken bevestigen

 

Schroef voor een stevige houvast waslijnhaken in de muur. Vergeet de pluggen niet! Hang de slee met S-haken aan de muur. Zo blijft deze recht en kan ook worden belast.

 

STAP 3

Slee vastschroeven

Als laatste moet u alleen nog de glijvlakken van de slee aan de muur schroeven en uw lievelingskleren ophangen. Het bovenste deel van de slee kan worden gebruikt als een plank en verschillende soorten sjaals en hoeden erop opslaan of er versieringen op aanbrengen.Klaar is uw nieuwe slee-garderobe voor de hal: een blikvanger die gegarandeerd bij elke bezoeker in het oog springt!

 

Bekijk ook: 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe