Tuinverlichting slingers zijn een indrukwekkende decoratie die elke plaats aantrekkelijker zal maken. De slinger wordt een unieke decoratie voor buitenevenementen, zoals bruiloften, tuinfeesten, evenals restauranttuinen of terrassen. Het is daarom de moeite waard om verschillende stijlen van het gebruik van tuinlichtslingers te leren kennen om de beste oplossing voor uw behoeften te kiezen.

Stijl "V"

Slingers die een of twee V-vormige snaren vormen, zijn een basispatroon voor het versieren van verschillende ruimtes.  De "punt" van de letter V verbindt elke zijde van de slinger. Op deze punt rust een zwaar gewicht, dus houd er rekening mee dat deze wordt goed bevestigd.

 

Stijl "Punt van de horizon"

De "Punt van de horizon" -stijl is een reeks slingers die is gerangschikt in verschillende letters V, die één gemeenschappelijk punt hebben. Ze vinden hun einde op verschillende punten van één regel - dat wil zeggen, de conventionele horizon.

 

 

Stijl "X"

Stijl "X" bestaat uit twee koorden slingers die elkaar kruisen in het midden van dit patroon. Slingers die op deze manier zijn geplaatst, maken het mogelijk om een plaats voor een jong stel of een dansvloer aan te wijzen. Deze systeem past perfect in brede en vierkante ruimtes.

 

Stijl "W"

Stijl "W" is een lijn van slingers die een of meer W's naast elkaar vormen. Deze opstelling kan een koord slingers of een paar rechte lijnen vormen, afhankelijk van hun lengte.  Slingers opgesteld in de "W" zijn een geweldige decoratie van terrassen, zitplaatsen voor gasten of dansvloeren.

 

Stijl "Omlijsting"

"Omlijsting" stijl zijn de slingers die geplaatst zijn rond de omtrek van een vierkant of rechthoek.  Zo'n compositie werkt goed bij het bepalen van de grenzen van de ingerichte ruimte.Deze stijl wordt ook vaak gecombineerd met andere stijlen van het opgangen van tuinverlichting.

 

Stijl " Tent"

Met de stijl "Tent" kunt u een originele decoratieve opstelling te creëren. Koorden slingers komen tevoorschijn uit het centrale punt, en hun uiteinden zijn bevestigd op het gemarkeerde frame. Het kader kan de vorm hebben van een vierkant, rechthoek of cirkel. Het is belangrijk dat het centrale punt waar de slingers uitkomen stabiel genoeg is om het gewicht van veel lichtlijnen te ondersteunen.

 


Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe