De tegelzaag is een onmisbaar hulpmiddel om effectief en op een accurate wijze te werken met tegels. Er is een breed assortiment beschikbaar op de markt. Wij helpen met het kiezen van een model van een bekende fabrikant, en de keuze zal hierdoor veel makkelijker worden.

Kopen in Rotopino.nl
Tegelzaagmachine Rubi DC-250 1200
IN STOCK
5 st.
VERZENDING
LEVERING
5 dagen
1 465 1 210 incl. 21% BTW = € 210
Tegelzaag Dedra DED7701
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
91 incl. 21% BTW = € 15,79

De tegelzaag van Dedra is voor professionals, maar is ook voor gebruik thuis. Dit product van hoge kwaliteit wordt verkocht tegen een goede prijs. Een van de voorgestelde modellen van dit merk is de tegelzaag DD7701. Dit is een tool wat in een vergevorderd stadium is wat betreft de technologie en bezit een diamant cirkelzaagblad en is ontworpen om te werken met kleine en middelgrote tegels. Het mes is ontworpen met een systeem voor een natte behandeling met water. Dankzij deze oplossing, heeft de gebruiker geen probleem met stof, omdat de luchtvervuiling beperkt is. Welke activiteiten worden uitgevoerd met de Tegelzaag DD7701? Zagen van tegels, zoals: recht zagen, diagonaal, verstek en afzagen van randen.

 

We moeten niet de belangrijkste parameters van het gereedschap vergeten. Zijn vermogen is 450 W en de rotatiesnelheid is 2800 rpm. Bovendien een watertank van 1,5 l en het diamantzaagblad heeft een diameter van 180 mm. De minimale breedte van de het zaagblad is 2,2 mm en het asgat is 22.2 mm. De maximale dikte van het materiaal wat gezaagd kan worden door de tegeltafelzaag DD7701 is 35 mm en het gewicht is maar 13 kg.

Elektrische tegelzaagmachine RUBI Diamond DW-250-N - vooral functionaliteit valt op

De Rubi tegelzaag kan vierkant muurtegels, plavuizen van marmer en andere materialen zagen. Deze macjine heeft veel nuttige functies zoals: thermische veiligheidsschakelaar, koeling van het zaagblad met behulp van de regelbare waterpomp. De Diamond DW-250-N beschikt over een motor met glijlagers en draaibare glijlagers voor verstekzagen. Een belangrijkste item is de constructie van de klaptafel die transport makkelijker maakt. Verticale en in hoogte verstelbare mobiele kop voor een comfortabel gebruik. De tool heeft een directe aandrijving en robuuste starre constructie. Het transport van de tegelzaag Diamant DW-250-N is niet ingewikkeld - de tool heeft wielen en een handvat voor een comfortabel transport.

De tegelzaagmachine heeft een vermogen van 1100 W. Het onbelast maximum toerental is 2875 rpm. Lengte van de te zagen tegels is 83 cm en de grootte van diagonaal tegels zagen is 58,5 x 58,5 cm. De maximale dikte van de snede is 65 mm en in twee keer gesneden: 80mm. Diamond DW-250-N maakt diepe zaagsnedes mogelijk, het gewicht is 48,3 kg.


Tegelzaagmachine Dedra DED7824 - Voor het zagen van tegels en stenen

Deze machine doet het goed met alle soorten tegels zoals: tegels voor de wand, vloer en baksteen, natuursteen en alle soorten keramische materialen. Deze tegelzaag werkt met een nat systeem met water als koelfunctie en is ook tevens bescherming tegen stof. De DED7824 is bedoeld voor doorsneden, diagonaalsneden, en afkanten van de randen.Dit gereedschap werkt nauwkeuriger en strakker dan een manuele tegelsnijder. Standaarduitrusting: werktafel en een zaagblad voor tegelwerk.

 

DED7824 heeft een 1100W vermogen inductie motor. De maximale lengte van de snede loodrecht is 1020 met een dikte van het materiaal tot 38mm en met materiaaldikte van 60mm een zaagsnede van 870mm. De maximale dikte van zagen bij 45 graden is tot 25 mm en lengte van 1020 mm en bij een dikte van het materiaal tot 38mm is de zaaglengte 870mm. De diameter van de cirkelzaagblad is 250 mm en de diameter van het asgat 25,4 mm. De tegel snijder weegt 55kg.

Rubi BL-DU-200-L-BL is een universele zaag voor tegelwerk

Dit Rubi gereedschap is bedoeld voor het zagen van diverse tegels voor muren, grond, steen, baksteen en andere materialen. De tegelzaag is voor rechte, dwars, diagonaal en afkant zaagsnedes. De BL-DU-200-L-BL beschikt over een op kogellagers rollende en kantelbare motorunit voor recht-, verstekzagen en diagonaal zagen. Deze machine heeft een stevige constructie, werkt met een nat systeem, met water voor koeling en bescherming tegen stof. Het water wordt direct op de diamant schijf toegevoegd. De bouw van de frees wordt ook gekenmerkt door Rubi aandrijving met de thermische veiligheidsschakelaar en de waterkoeling voor het zaagblad d.m.v. waterpomp met regelbare waterkraan.

De DU-200 BL-BL-L heeft een vermogen van 730W en de zaaglengte is 60cm. Het is goed om te weten dat de maximum zaagdikte 35 mm is en de maximum zaaglengte 60 cm is, de diameter van de schijf is 200 mm. Het tafelblad heeft de afmetingen: 105x40x30 cm, gewicht van de deze machine is 22 kg. Standaarduitrusting is de 200mm schijf, een verstelbare winkelhaak en een aanslag voor serie zagen.

Diamant DW-250-NL - de multifunctionele tegelsnijder

Diamond tegelzaag DW-250-NL is geschikt voor het zegen van tegels en andere materialen. Het gereedschap heeft meerdere functies zoals: het instellen van de snijdiepte van de snijdiepte. De machine is zeer comfortabel en zaagt nauwkeurig tegels en de grootte van de te zagen tegels is maar liefst 103 cm. Het zaagblad is zeer stabiel, omdat zij beschikt over een nieuw ontwikkeld geleidingssysteem voor slang en bedrading. Het vermogen van het apparaat is 1,1 kilowatt 1 fase met thermische schakelaar. Een ander voordeel van DW-250-NL is de koeling van het zaagblad schijf met de waterpomp en een stofvrije omgeving. Tafel is makkelijk en eenvoudig demonteerbaar voor een snelle reiniging van de machine. Inklapbare poten. Verticaal beweegbare verstelbare zaagkop en instelbaar tot 45 graden wat zorgt voor het gemakkelijk zagen van rechte en versteksnedes. Het diamantzaagblad CEV Pro heeft een diameter van 250 mm. Er is geen voedingskabel gemonteerd of aanwezig.  

DW-250-NL beschikt over een motorvermogen van 1100W en onbelast toerental van 2875 rpm. De maximale lengte van de snede is 103 cm en zaaghoogte - 50/80mm. Het is goed om de afmetingen van het diagonaal zagen ook te noemen - 71x71cm en de maximum breedte is niet beperkt. De buitendiameter van het zaagblad is 250 mm en het gewicht is 56kg.

Bekijk al onze tegelzagen eens. Klik hier

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe