Universele accusnijder Bosch Xeo Ventum is een hulpmiddel voor specifieke taken. Met dit kleine, draadloze mes kunt u vloerbedekking, tapijten, folie, isolatiematerialen, karton en zelfs kleine takjes te snijden. Ideaal om te gebruiken in elk huis, in de werkplaats of in een bloemenwinkel. Bosch Xeo universele snijder wordt aangedreven door een krachtige lithium-ion batterij 3.6V 1.3Ah die ingebouwd is in het apparaat.

 

 

Wat is inbegrepen?

Universele accusnijder Bosch Xeo Ventum wordt geleverd in een doos. Naast het apparaat, set is voorzien van lader, randsnijder en gebruiksaanwijzing. Het mes is bevestigd aan de tool, daarom we hoeven niet  tijd te besteden aan zijn montage.

 

 

Veelzijdig toepassing

Draadloze universele accusnijder Bosch Xeo Ventum snijdt materialen met een dikte van tot wel 6 millimeter. Kan gebruikt worden om te snijden van decoratieve materialen, karton, tapijt, folie, vloerbedekkingen, maar ook kleine takjes. Een van de accessoire is een adapter voor vlak met de muur snijden. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk om bij het leggen van vloerbedekkingen de materialen nauwkeurig passend tegen de muur aan te brengen. Om de bescherming van de gebruiker te waarborgen, heeft Bosch in de Xeo een inschakelblokkering geïntegreerd. Deze verhindert dat de accu-universeelsnijder per ongeluk in werking treedt. De Bosch Xeo is als set verkrijgbaar in de stoffen softbag samen met een adapter voor vlak met de muur snijden en een oplaadapparaat. Door zijn veelzijdigheid kan die gebruikt worden in elk huis, in de werkplaats of in een bloemenwinkel. 

 

 

Snij Productiviteit en zelfslijpende messen

De compacte accu-universeelsnijder Xeo van Bosch snijdt door verschillende materialen, van dunne decoratiestoffen en karton tot en met tapijt met een dikte van maximaal zes millimeter. In vergelijking met de voorlopermodellen biedt de Xeo dankzij de nog compactere constructie een beter zicht op de snijlijn. Bovendien maakt de op de beschermkap aangebrachte snijlijnindicator de geleiding tijdens het snijden gemakkelijker. Bovendien heeft Bosch de ergonomie verbeterd. De Xeo beschikt verder over zelfslijpende messen, zodat het wisselen van de messen overbodig wordt. Deze „AutoSharp plus”-techniek is zo efficiënt dat de Xeo een 30 procent hogere snijprestatie dan de voorgangers biedt. Met één acculading kan de accu-universeelsnijder ongeveer 150 meter snijden.

 

 

Comfort en gebruiksgemak

Bij de Xeo heeft Bosch bijzondere aandacht besteed aan een uitstekende hantering. De accu-universeelsnijder is daarom uitgerust met een ergonomische handgreep en weegt slechts 0,4 kilogram. De hoogwaardige Lithium-Ion-accu met 3,6 volt heeft geen geheugeneffect. Dat wil zeggen, deze beschikt ook na veel laadcycli over de volledige capaciteit, omdat geen zelfontlading plaatsvindt. Het resultaat is dat de Xeo gedurende vele maanden gereed voor gebruik blijft. Ook tijdens korte werkpauzes kan de accu in het oplaadapparaat worden opgeladen, zonder dat de Lithium-Ion-stroomvoorziening dit bekoopt met een afnemend vermogen. De geïntegreerde accu- en oplaadstatusaanduiding informeert de gebruiker bovendien, wanneer het tijd wordt om bij te laden. De Bosch Xeo wordt geleverd met een oplaadapparaat en een wandadapter (voor vlak met de muur snijden).

 

 

Samenvatting:

  • Snijder Bosch Xeo - een compact, makkelijk te gebruiken tool aangedreven door accu
  • Veelzijdigheid -om vloerbedekking, tapijten, folie, isolatiematerialen, karton en zelfs kleine takjes te snijden
  • Zelfslijpende messen „AutoSharp plus”-techniek - om onderhoud te vergemakkelijken
  • Met één acculading kan de accu-universeelsnijder ongeveer 150 meter snijden
  • Universal snijder Bosch heeft een 30% grotere efficiëntie en een meer compact ontwerp in vergelijking met het vorige model
Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe