Vind je het leuk om orde in uw garage of werkplaats te houden? Hebt u een apparaat nodig dat ook zorgt voor de omgeving rond uw huis? We kunnen u voorstellen een nieuwe Ryobi R18SW3-0 draadloze veegmachine. Een uitstekende oplossing waarmee u een traditionele bezem, stofzuiger en tuinblazer kunt vervangen! Ontdek wat hij kan doen!

Een veegmachine op maat!


Tot nu toe hebben we veegmachines voornamelijk geassocieerd met grote en zware verbrandingsapparaten die worden bediend door werknemers in groenvoorziening of bedrijven die verantwoordelijk zijn voor het schoonhouden van de wegen. Dit zijn echter apparaten die zijn bedoeld voor het werken op grote oppervlakken.

Het merk Ryobi heeft een apparaat geintroduceerd voor gebruik in en buiten onze huis. Een lichte en handige veegmachine met een draadloze elektromotor die op een batterij werkt.

 

 

Nieuw van Ryobi

 

De Ryobi R18SW3-0 veegmachine is de volgende apparaat dat is opgenomen in het aanbod van Ryobi ONE + batterij-apparaten. Het apparaat is bedoeld voor zowel buiten als binnengebruik. Perfect voor het reinigen van vloeren in de werkplaats, garage, evenals trottoirs en vloeren rondom het huis. De batterijveger is uitgerust met een elektromotor aangedreven door een batterij, die zorgt voor de rotatie van de borstels ongeacht de beweging van de gehele veegmachine, waardoor het apparaat veegt, zelfs als het stilstaat. Met de snel roterende borstels verzamelt u effectief puin, vuil en stof over een breedte van 53 cm, waardoor u zelfs grote oppervlakken snel kunt opruimen. Via de inlaat van 7x10cm komen alle verzamelde verontreinigingen de container binnen met een inhoud van 17 liter. De container is transparant, waardoor we constant het niveau van de vulling kunnen controleren en, wanneer de behoefte zich voordoet, hem demonteren, leegmaken en zelfs met water afspoelen.

 

 

Eenvoudige en gemakkelijke bediening

 

In tegenstelling tot industriële veegmachines, wordt het Ryobi R18SW3-model gekenmerkt door een licht en wendbaar ontwerp, waardoor u in combinatie met een comfortabel stuurwiel bijna overal kunt bereiken. Voor meer comfort en betere controle tijdens het werk is het stuurwiel bovendien uitgerust met hoogteverstelling en zachte handgrepen. Bovendien gebruikt het apparaat een voetschakelaar waarmee u de veegmachine kunt starten zonder te bukken. Twee rubberen wielen vergemakkelijken de beweging van de machine in elke richting, wat praktisch onmogelijk is voor apparaten met handmatige aandrijving. Op zijn beurt is het achterste zwenkwiel ook verantwoordelijk voor het aanpassen van de hoek van de borstels op de grond. Met de knop kunnen we de achterkant van de veegmachine omhoog of omlaag brengen, wat zich vertaalt in de druk van de borstelharen op het oppervlak. Volledige verlenging van het achterwiel veroorzaakt maximale druk van de borstels, d.w.z. effectiever vegen van vuil van gladde oppervlakken. Het apparaat is ook uitgerust met roterende afstandsringen die veilig langs muren en stoepranden kunnen vegen.

 

 

Handig en compact ontwerp

 

Op het eerste gezicht lijkt het erop dat we te maken hebben met een apparaat met aanzienlijke afmetingen, maar ondanks de grote werkbreedte en een ruime tank is de veegmachine erg handig voor transport en opslag. Het ontwerp van de Ryobi R18SW3-0 draadloze veegmachine is zo ontworpen dat deze zo weinig mogelijk ruimte inneemt tijdens opslag. De veegmachine weegt minder dan 8 kg en heeft na het vouwen een oppervlakte van slechts 20x52cm met een handvat op een hoogte van 118cm. Plaats het verticaal op de rubberen voetjes met de borstels naar boven en laat het handvat maximaal zakken. Dit is een uitstekende positie om het apparaat de trap op of verder te verplaatsen en om op te bergen.

 

 

De batterijveger is een ander praktisch Ryobi-apparaat uit de serie 18V ONE + -accu's die zich onderscheiden door stil, ergonomisch werken, hoge kwaliteit en een mooie stijl. Het is een geweldige aanvulling op de tuin met geplaveide paden, garage, werkplaats of kleine bouwplaats.

 

Belangrijkste product voordelen:

  • Een uitstekend apparaat dat het schoonmaken van de werkplaats, garage en bestrating vergemakkelijkt
  • Zijborstels en een 53 cm brede body zorgen voor een groot oppervlak voor het verzamelen van vuil, ook aan de randen
  • Vuilbak van 17 liter
  • Voetschakelaar voor het starten van de veegmachine zonder te bukken
  • Verstelbare handgreephoogte voor meer comfort en controle
  • Hoogte-instelling achterwiel voor gebruik op verschillende soorten oppervlakken
  • De mogelijkheid van stabiele verticale positionering van het gereedschap vergemakkelijkt de opslag

 

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden