Een nieuwe stofzuiger die kan gebruikt worden door professionals. Het apparaat met lange looptijd en een zeer compacte constructie. De GAS 18V-1 Professional droogzuiger gemaakt voor een snelle eindschoonmaak. Een compact, mobiel en krachtig apparaat met uitgebreide accessoires met hoog zuigvermogen dankzij rotatieluchtstroom die de filter spaart.

Kopen in Rotopino.nl
Stofzuiger/kruimeldief Bosch GAS 18V-1
IN STOCK
3 st.
VERZENDING
LEVERING
4 dagen
109 99 incl. 21% BTW = € 17,18

Bosch breidt het 18 volt-systeem voor de vakman uit met een zeer compacte en krachtige accuzuiger: de droogzuiger GAS 18V-1 Professional. De GAS 18V-1 Professional zorgt met een unieke luchtstroom voor een efficiënte afzuiging: door de speciale Rotational Airflow wordt binnenin de stofzuiger een werveling geproduceerd, zodat het stof langzamer op de filter neerslaat. De filter wordt hierdoor gespaard en het zuigvermogen blijft langer hoog.

De droogzuiger GAS 18V-1 Professional is uniek in zijn soort. De zuiger produceert direct twee wervelingen en zuigt het stof in twee trappen af: de eerste trap filtert grof stof en verzamelt dit in een apart reservoir, terwijl de tweede trap het fijnstof filtert. Het resultaat: een schone werkomgeving in kortere tijd. Het apparaat onderscheidt zich bovendien door een lange looptijd en zijn transparante stofreservoirs die snel en eenvoudig geleegd, schoongemaakt en weer gemonteerd kunnen worden.

 

 

Droogzuiger voor de snelle eindschoonmaak

Mobiel, krachtig en veelzijdig – de GAS 18V-1 Professional is bij uitstek geschikt voor de snelle eindschoonmaak en voor korte toepassingen, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van spanen van het desbetreffende werkvlak en de toegepaste machine of het verwijderen van boorgruis uit boorgaten. Door zijn accessoires is het compacte, lichte apparaat veelzijdig inzetbaar: met de verlengbuis kan de zuiger eenvoudig worden gebruikt als vloerstofzuiger, terwijl de bijpassende vloerzuigmond snel en betrouwbaar hout-, kunststof- of metaalspanen opzuigt. Wie vuil uit smalle tussenruimtes wil verwijderen, kan de spleetzuigmond gebruiken en op moeilijk toegankelijke plekken helpt het flexibele slangopzetstuk. Na gebruik kan het apparaat eenvoudig op de accu neergezet of aan de greepbeugel opgehangen worden.

 

De GAS 18V-1 Professional maakt deel uit van het Flexible Power System en is compatibel met het professionele 18 volt-systeem van Bosch.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe