Meeste meststoffen, voedingsstoffen voor planten, gewasbeschermingsmiddelen en ontsmettingsmiddelen zijn verkrijgbaar in vloeibare of vaste vorm om op te lossen in water of gesuspendeerd in water. Voor hun distributie worden verschillende soorten sproeiers gebruikt, die een gelijkmatige verdeling van middelen mogelijk maken. Onlangs werd het aanbod van Ryobi ook vergezeld door de RY18FGA-vernevelaar, die de verspreiding van vloeistofdeeltjes tot een afstand van maximaal 4,5 m mogelijk maakt.

Toepassing van Ryobi RY18FGA

De Ryobi RY18FGA-0 accusproeier is een apparaat dat goed zal werken bij desinfectie, planten sproeien en schoonmaakwerkzaamheden. Geweldig voor gebruik met insecticiden, fungiciden, pesticiden en herbiciden. Het is ook geschikt voor industriële reiniging, inclusief handgrepen en leuningen, fittingen, ruimtes met veel verkeer, transportinterieurs en allerlei soorten oppervlakken en vloeren.

 

 

Constructie en bediening

Het apparaat is gemaakt van duurzaam kunststof en uitgebalanceerde structurele elementen die zorgen voor maximaal gebruikscomfort. Het proces van het sproeien van de stof is heel eenvoudig.

 

Na het vullen van de 2 liter tank met de geselecteerde vloeistof en het indrukken van de schakelaar, komen er vloeistofdeeltjes vrij uit de voorpijp. Deze deeltjes worden gelijkmatig in de lucht gesproeid met een rendement van 93 m2 per minuut, op een afstand tot 4,5 m, waardoor het "wolk" -effect ontstaat, en dringen vervolgens diep in het bespoten oppervlak.

 

 

Ryobi ONE+

De sproeier behoort tot de Ryobi ONE + -serie van draadloze elektrische gereedschappen, waardoor hij volledig mobiel is en geen handmatig pompen vereist voor continu spuiten. De ergonomische handgreep is bedekt met antislipmateriaal, wat zorgt voor een comfortabele grip van de veldspuit. Voor betere prestaties wordt aanbevolen om de veldspuit te gebruiken met het mondstuk iets naar boven gericht. Voor langer gebruik is het aan te raden om 18V accu's met een capaciteit van 5.0Ah aan te sluiten, die tot 30 minuten continu gebruik garanderen.

 

 

Voordelen van Ryobi RY18FGA

Het nut en de bruikbaarheid van dit apparaat is dat het de ontsmettingsmiddelen reduceert tot zeer kleine deeltjes, wat resulteert in minder productverbruik en een hogere efficiëntie zonder overvloedige bevochtiging van het oppervlak, aangezien de geproduceerde microdeeltjes snel verdampen. De Ryobi RY18FGA is het juiste hulpmiddel om onze huizen en werkplekken te desinfecteren, zeker nu persoonlijke gezondheid en veiligheid het belangrijkste is waar we op moeten letten.

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden