Geen enkele doe-het-zelver is ooit begonnen met een complete gereedschapskist. Het goede nieuws is dat dit ook helemaal niet nodig is. Vier elektrische apparaten: meer heb je niet nodig als basisuitrusting. Zorg dat je, naast een hamer en waterpas, een boormachine, een accuschroevendraaier, een decoupeerzaag en een schuurmachine hebt. Zo ben je helemaal klaar voor alle kleine en grote klussen.

Kopen in Rotopino.nl
Decoupeerzaag Bosch PST 18 LI
IN STOCK
4 st.
VERZENDING
LEVERING
5 dagen
171 incl. 21% BTW = € 29,68
Schuurmachine Delta Bosch PSM Primo
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
63 incl. 21% BTW = € 10,93
257,99 incl. 21% BTW = € 44,78

 

1. Accuschroefboormachine

 

De IXO accuschroevendraaier van Bosch kan ook de kleinste hoekjes bereiken.

Of je nu een kast in elkaar wilt zetten of een plint moet vastzetten: dat wordt schroeven. Dat kun je natuurlijk met een gewone schroevendraaier doen, maar als je ooit wel eens in je eentje een kast in elkaar hebt gezet, dan weet je hoe lastig dat is. Een accuschroevendraaier is daarom niet voor niets het favoriete gereedschap van elke Ikea-fan.

Als doe-het-zelver schroef je niet alleen kant-en-klare meubels in elkaar, je bouwt ook zelf dingen. En daarvoor moet je minstens zo veel gaten boren als schroeven indraaien. Daarom is het een goed idee om meteen al voor een accuschroefboormachine te kiezen. Die kan het namelijk allebei: langzaam schroeven en snel boren. Een accuschroefboormachine is lekker makkelijk om mee te werken en dus perfect om snel een gaatje in een plank te boren.

 

2. Klopboormachine

 

De accuklopboormachine: perfect voor beginnende doe-het-zelvers.

Een accuschroefboormachine is niet genoeg als je een plank of iets zwaars wilt ophangen. Als je gaten in de muur moet boren, heb je een klopboormachine nodig. Hiermee kun je zonder problemen ook in harde materialen boren. Naast de draaiende beweging maakt dit apparaat een kloppende beweging en baant zich zo een weg in je muur.

Een klopboormachine is over het algemeen zwaarder dan een accuschroefboormachine en heeft een hogere draaisnelheid. In veel gevallen kun je deze snelheid aanpassen, maar voor precisiewerkjes zoals het in elkaar zetten van meubels is een accuschroefboormachine beter geschikt. Hiermee kun je langzamer en voorzichtiger boren en schroeven.

 

3. Multischuurmachine

 

De multischuurmachine van Bosch is makkelijk te bedienen.

Je wilt eindelijk eens die versleten vensterbank opknappen en lekker verven, of die loungebank van pallets maken. Maar als je een mooi resultaat wilt, zonder splinters in je vingers, zul je toch echt moeten schuren. Dat kun je natuurlijk met de hand doen, maar daar word je moe van en het is niet bepaald een popluair klusje onder doe-het-zelvers. En waarom zou je moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Je kunt kiezen uit heel veel verschillende elektrische schuurmachines, maar wij bevelen een multischuurmachine aan. Deze is makkelijk in het gebruik en vooral geschikt voor het schuren van hoekjes, randen en oppervlakken.

 

4. Decoupeerzaag

 

Met de accudecoupeerzaag kun je probleemloos recht en rond zagen.

Je bent pas een echte doe-het-zelver als je jezelf de trotse eigenaar van een decoupeerzaag kunt noemen. Vanaf nu kun je elk materiaal zelf op maat zagen en hoef je hiervoor niet meer naar de bouwmarkt.

Omdat een decoupeerzaag heel handzaam is, kun je er heel netjes en nauwkeurig mee werken. Daarnaast is een decoupeerzaag makkelijk in het gebruik en multi-inzetbaar. Of je nu uitsparingen voor leidingen in laminaat moet maken of vormen uit hout wilt zagen: de decoupeerzaag wordt je buddy voor elke creatieve klus.


Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden