Bij het werken met draadloze elektrische gereedschappen is de capaciteit van de batterij erg belangrijk, wat grote invloed heeft op de tijds- en werkefficiëntie. Lithium-ion batterijtechnologie is voortdurend in ontwikkeling. Fabrikanten proberen het gewicht en de grootte van de batterij te verhogen samen met de toename van de stroomsterkte. En zo verscheen op de markt een super-duurzame batterij 18V van AEG (model L1890R HD) met een capaciteit van 9.0Ah, bestemd voor lang en veeleisend werk.

Kopen in Rotopino.nl

Nieuw van AEG

 

De nieuwe AEG L1890R HD-batterij onderscheidt zich door een zeer grote capaciteit van 9,0Ah, wat de tijd en productiviteit van het werk aanzienlijk beïnvloedt. Allemaal met het oog op meer comfort bij het werken met snoerloze elektrische gereedschappen. De batterij maakt gebruik van HD-technologie, waarmee u ook grote elektrische gereedschappen van stroom kunt voorzien met optimaal vermogen. Het werkt perfect wanneer u werkt met grote 230 mm-slijpmachines, reciprozagen, cirkelzagen en grote batterijhamers. Bovendien is de batterij uitgerust met alle andere AEG-technologieën die worden gebruikt in PRO LITHIUM-ION-batterijen.

 

Drievoudig beschermingssysteem AEG

 

AEG Powertools Lithium-Ion-technologie heeft het mogelijk gemaakt om een ​​platform te creëren voor efficiënte batterijen die zijn uitgerust met een drievoudig beveiligingssysteem, waardoor AEG-elektrisch gereedschap in de voorhoede staat van apparatuur van de hoogste kwaliteit in hun categorie. Een van de batterijbeschermingssystemen is bescherming tegen oververhitting, die erop gericht is lithium-ioncellen te beschermen tegen de gevolgen van hoge temperaturen. Bovendien zijn AEG-batterijen uitgerust met een anti-overbelastingssysteem, dat de batterij automatisch uitschakelt, waardoor de batterij en het apparaat worden beschermd tegen een te hoog stroomverbruik. Cellen laden en lossen met een andere snelheid. Lithium-ion-technologie in AEG-gereedschappen biedt een individueel proces voor het opladen en ontladen van afzonderlijke cellen, wat hun maximale levensduur garandeert. Verantwoordelijk hiervoor is het systeem van individuele bewaking van cellen, wat hen tegelijkertijd beschermt tegen volledige ontlading.

 

 

Voordelen van AEG - accu's

 

Wanneer een nieuwe batterij op de markt verschijnt, zijn niet alleen de parameters belangrijk, maar ook de apparaten waaraan deze is toegewezen. Compatibiliteit is een zeer groot voordeel voor individuele merken wanneer de op de markt geïntroduceerde batterij volledig compatibel is met zowel elektrische gereedschappen van vorige generaties als degenen die alleen hun première zullen hebben. Bovendien helpt de laadstatusindicator de gebruiker om de levensduur van de batterij te maximaliseren. Op zijn beurt versnelt de ingebouwde warmteafleider de warmtedissipatie, zodat de temperatuur van de batterij goed wordt geregeld. Karakteristieke rubberen bumpers absorberen effectief snelle bewegingen en beschermen tegen schade aan de accu, en dubbele puntlassen verhogen de duurzaamheid bij toepassingen die worden gekenmerkt door een hoge trillingsemissie en hebben ook een hogere weerstand tegen hoge temperaturen.

 

 

Technische gegevens van de AEG L1890R HD-batterij:

 

  • Accuspanning: 18V
  • Batterijcapaciteit: 9,0 Ah
  • Batterijtype: Li-Ion
  • Compatibele laders: AL 1218G, AL 9618
  • Gewicht: 1,2 kg

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden