Simpele oplossingen zijn de beste oplossingen. Wij stellen de speciale hoek aandrijf-adapter Wolfcraft WF4688000 voor. Het is een handige oplossing die veel mogelijkheden biedt. De tool is nuttig voor iedere klusjesman en onmisbaar in de garage. Het product is geschikt voor alle draadloze boorschroefmachines met traditionele snelspanboorkop.

Kopen in Rotopino.nl
Adapter 90° Wolfcraft WF4688000
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
54,99 incl. 21% BTW = € 9,54

Deze kleine adapter is niet alleen een hulpmiddel om bij moeilijk bereikbare plekken te komen. Dit is een speciaal gevormd hoek aandrijving. Het is geschikt voor het boren of schroeven in een hoek van 90 ° op moeilijk bereikbare plaatsen. Dit is een praktische oplossing die goed werd en wordt beoordeeld door professionals. Ideaal voor degenen die betrokken zijn bij de montage van meubels of bouwrenoveringen.

De werkbreedte is slechts 48mm. Dit betekent dat u werkelijk met dit apparaat kunt werken op moeilijk bereikbare plaatsen. De overbrenging wordt gemonteerd op de snelspanboorkop van de boorschroefmachine. Daarvoor wordt de spindelaandrijving gebruikt die vrij lang is. De rotaties van de accu boorschroefmachine wordt overgedragen naar de uitgaande as van de adapter. Daardoor kan de overbrenging worden ingesteld op elke hoek. Het apparaat is uitgerust met een kogellager aandrijving en draait met de klok mee maar kan ook tegen de klok in draaien. Maximale snelheid is 4000 omwentelingen per minuut. Max aandraaimoment is: 13Nm. Aansluiting van zeskant 1/4" (6,35mm).

De hoek bevestiging adapter van Wolcraft kan gebruikt worden op moeilijk bereikbare plaatsen. Eenvoudige en handige oplossing voor onmiddellijk gebruik voor zowel accu-schroevendraaiers evenals voor elektrische schroevendraaiers.

Meerdere produkten in de shop Rotopino.nl:Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden