De tacker leven zeker vergemakkelijken wanneer je meerdere nagels raken.

Deze luchtdruk tacker zal je helpen bij de montage van vloeren, meubel renovatie of dakbedekking.Ze worden gebruikt in de meubelbekleding, keuken- en meubelindustie, in de bouw en de doe het zelver gebruikt ze tegenwoordig ook veel. Dankzij de diepte instelling van deze apparaten kan er zeer nauwkeurige mee gewerkt worden.


Voordat je met het apparaat gaat werken, moet je wel de juiste nagels kopen. De nagels kunnen aan elkaar verbonden zijn door een draad, plastic of papier. Om veiligheidsredenen wordt elke nagel bedekt met een coating die wordt gesmolten door warmte. Na afkoelen wordt de nagel samen verbonden met het materiaal.


Tackers behoren tot speciale gereedschappen. Hier wordt dan ook voorzichtigheid geboden. De mens moet goed bekend zijn met de handleiding voordat je met zo'n machine aan het werk gaat. Als de mogelijkheid daar is, zou je ook deel kunnen nemen aan een training of cursus over het gebruik, onderhoud en de veiligheidvoorschriften van dit soort machines.


Werken met een tacker garandeert een hoog werkcomfort, dezelfde diepte-inslag bij herhalend werken en geen zware belasting voor de gebruiker.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden