Op zoek naar een wandafwerking systeem? Onderzoek de mogelijkheden van het wandbewerkingssysteem Bosch PWR 180CE. Dit model is geschikt voor zowel individuele klanten, kleine aannemers, afwerkingsbedrijven en schilder- en stucadoorbedrijven . Volgens de klanten is dit een ideale oplossing voor de bewerking van muren met verschillende bewerkte oppervlakken.

Wandbewerkingsysteem Bosch PWR 180 CE - Toepassing

Het wandbewerkingssysteem Bosch PWR 180 CE is voor veelzijdig gebruik. Dit systeem is geschikt voor het verwijderen van wandbekleding, zoals pleisterwerk, tegellijm, behang resten, schuren van gipsplaten en voor het werken met houten oppervlakken. Het is geschikt voor zowel professionals als amateurs.


Bekijk ook: Alle gips/langhals schuurmachines op Rotopino.nl

Wandbewerkingsysteem Bosch PWR 180 CE - Gebruik tijdens de werkzaamhedenbedrijf

De werking van het systeem is zeer eenvoudig en intuïtief.PWR 180CE kan gemakkelijk worden gemanoeuvreerd. De afneembare kap maakt moeiteloos werken dichtbij de randen mogelijk.Het apparaat warmt niet op tijdens het gebruik. Dit zorgt voor bescherming tegen beschadiging, zelfs na langdurig gebruik.Het zakloze "Easy Clean System" met stof-afzuigsysteem zorgt voor stofvrij werken. De stof houder bevat 3 liter, waardoor vrijkomende stof wordt tot 90% wordt opgezogen via een geïntegreerde krachtige turbine.Volgens de klanten, is de stofbak naast de multifunctionaliteit het grootste voordeel van wandbewerkingssysteem.


Lees ook: Kies de juiste langnek schuurmachine? - Een ranglijst van lang hals schuurmachines voor professionals.

Wandbewerkingsysteem Bosch PWR 180 CE - Comfort

De Bosch PWR 180 CE onderscheidt zich dankzij het ergonomisch ontwerp, de verstelbare extra handgreep en de goede afwerking. Andere voordelen zijn ruimtebesparende opslag van de slang op de stofbak en schapruimte voor de handgreep. Omdat de schuurkop meer dan 3 kg weegt, heeft na een paar uur wel last of pijn in uw schouder.

Wandbewerkingsysteem Bosch PWR 180 CE - Levering

De molen wordt geleverd compleet met vele toebehoren. Het wordt geleverd met schuurpapier K24, K80 en K120. Het probleem ontstaat wanneer men accessoires wil gaan kopen. Het is niet gemakkelijk om schuurpapier met een diameter van 180 mm vinden.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden