Maak een uniek kunstwerk dat u nergens anders zult vinden! Wij hebben diverse voorwerpen van zilver en messing gepolijst om hiermee een wandklok te maken.

Kopen in Rotopino.nl
Set voor reinigen / polijsten Dremel 26150684JA
IN STOCK
4 st.
VERZENDING
LEVERING
9 dagen
32 incl. 21% BTW = € 5,55
19,10 incl. 21% BTW = € 3,31
Lijmpistool 930 hobby Dremel Glue gun 930
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
41 incl. 21% BTW = € 7,12
Ronde borstel Ø 26 Dremel 26150538JA
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
19,60 incl. 21% BTW = € 3,40
Messingborstel Dremel 26150537JA
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
25,10 incl. 21% BTW = € 4,36

Benodigde gereedschappen en toebehoren:


ANDERE BENODIGDHEDEN

  • Klokmechaniek

STAP 1

Als u eenmaal de onderdelen heeft gekozen waarmee u uw klok wilt creëren, begin dan ze mooi op te poetsen met uw Dremel® rotatiegereedschap. Wanneer u messing onderdelen reinigt, raden wij het gebruik van messingsborstels aan. Deze borstels vonken niet en zijn zachter dan staal, zodat ze niet krassen. Gebruik messingsborstels voor het reinigen van zachte metalen zoals goud, koper of messing. TIP: wanneer u polijstborstels gebruikt, altijd uw gereedschap laten draaien met 15.000 o.p.m., niet sneller. Maak langzaam lichte bewegingen over uw werkstuk. Hier zijn we begonnen met het reinigen van grotere vlakken met de 536 borstel en kwamen in kleinere hoekjes met de 537 borstel. Wanneer u zilveren voorwerpen reinigt, gebruik dan draadborstels. Deze zijn perfect voor het licht ontbramen, reinigen of polijsten van zilverwerk, juwelen en andere edelmetalen. Gebruik voor extra glans draadborstels met een polijstmiddel.

 

 

STAP 2

Bevestig uw gepolijste objecten op de wand, wij hebben hete lijm gebruikt. Voeg een finishing touch toe door het midden van de klok te verfraaien (het deel met de uren- en minutenwijzer). Let op dat wanneer u gepolijste onderdelen op het mechanisme zelf bevestigd, een batterij-aangedreven uurwerk het gewicht niet aan kan. Onze ervaring is dat een mechanisch uurwerk het beste is voor toepassing met zwaardere zilveren objecten. Hier hebben we het midden van een oud opwindmechanisme genomen en een deel van een oude lepel en een vork op de armen van de klok gelijmd. We hebben het opwindkoord verborgen door het door de muur te voeren.

 

Uniek klok is klaar!!!

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden