De zomer is een tijd van ontspanning en rust in de tuin. Om volop te kunnen genieten van de natuur moet je deze eerst goed verzorgen. In de zomer moet u speciale zorg dragen voor een goede irrigatie. Dan blijven alle planten en gazons mooi groen voor langere tijd. Op de markt zijn er tal van oplossingen die zijn ontworpen om dit te vergemakkelijken.

Regelmatige irrigatie

Wees je bewust van regelmatig water geven, want gras en andere groene planten vereisen een constante vochtigheid. Aanbevolen wordt de vochtigheid van de ondergrond te regelen. Dankzij het Gardena beregeningsautomaat is dit geen probleem. Dit apparaat stelt u in staat om de juiste waterhoeveelheid te bepalen. Deze regelaar van Gardena is een praktische hulp in irrigatie, waarin de voordelen vrijwel direct te zien zijn. Nuttig blijken ook de sprinklers te zijn. Een punt van aandacht is de sprinkler Aquazoom 250/1 comfort. Dit is een apparaat dat is ontworpen voor irrigatie van een rechthoekig gebied met een oppervlakte van 105-250 . Met het instelbereik (van 7 tot 17 meter) en breedte (van 7 tot 15 meter) besproeid u effectief het gazon. Met Gardena bereikt u fantastische resultaten met geringe inspanning.

Probleemloos transport van water

Laten we beginnen met het transport van water. Het kan op vele verschillende manieren worden vervoerd, met behulp van een tuinslang, slanghaspel met toebehoren , druppelbuis of een speciaal irrigatiesysteem waarbij er een netwerk van slangen en kanalen wordt gecreeerd. Gardena biedt hoge kwaliteit tuinslangen welke zijn ontworpen om absoluut comfort te verstrekken. Innovatieve technologie maakt de slangen niet verdraaibaar onder invloed van hoge druk, onbreekbaar en niet wringbaar. Tevens zijn deze voorzien van een hoge weerstand tegen hoge druk en spanning. Indien het werk af is kunt u de slangen gemakkelijk oprollen, dankzij de slanghaspels en slangenwagens.

 

Eenvoudig en handig - automatisch irrigatiesysteem
Ik heb geen tijd voor het besproeien van planten... en nu? Er is een manier. Op de markt zijn er veel handige en gemakkelijke manieren van het besproeien van het gazon, bloembedden en moestuinen. Een leider op het gebied van tuingereedschap -  het merk Gardena  - heeft een rijk scala aan oplossingen op het gebied van irrigatie systemen, zoals Sprinklersystem of Micro-Drip-System, welke automatisch in werking wordt gezet bij aansluiting op de irrigatie-regelaar. Door het gebruik van dit soort technologie, kunt u rusten, ontspannen of zelfs op vakantie gaan zonder u zorgen te maken over de planten en/of gewassen.

Alternatieve bronnen
Als u zorgdraagt over het milieu en u wilt regenwater gebruiken dan zijn de waterpompen zeer behulpzaam  . Dankzij deze oplossing kunnen alle alternatieve bronnen van water optimaal worden gebruikt voor het besproeien van uw tuin of gazon. Wellicht dat de pompen van Gardena het hart van de circulatie van het water zullen worden im uw tuin .

Zorg ook voor accessoires
Niet alleen goede slangen zijn belangrijk. Je moet ook aandacht besteden aan accessoires. Bloemen en planten kunnen worden besproeid met behulp van spuitpistolen en lansen om gemakkelijk te irrigeren, voor de besproeien van het gazon gebruik een mobiele sproeier.
Gardena biedt de perfecte oplossing voor irrigatie, vervoer van water, pompen en automatische irrigatie, die ongetwijfeld het werk in de tuin zullen vergemakkelijken.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden