Bosch bereidt zijn innovatieve Wireless Charging systeem met een nieuwe compacte en efficiënte accu met de spanning van 10.8V en capaciteit 2.5Ah. Dankzij GBA 10,8 V 2,5 AH OW-B Professional gebruikers kunnen gebruik maken van inductieve draadloos opladen ook in de klasse met de spanning van 10.8V. Elektronische gereedschap dankzij de Wireless Charging zijn altijd klaar voor het gebruik, zowel in de stationair , als in een veld.

Bosch met zijn uitbreiding van laadsysteem en draadloos opladernvan de accu met de spanning van 10.8V. Wat betekent het voor gebruiker? Nog meer efficiency en flexibiliteit.

Lees ook: Nieuwe primeur voor het opladen van accumachines - Bosch "Wireless Charging System" voor professionals

 

Hogere efficiency, gemakkelijker werkplanning

Stationer montage frame, dat in elke plaats die ons past kan gezet worden( werkbank, plank, aanrecht), is gewijd aan 10.8V accu's. 10.8V accu's zijn compatibel met het bestaande systeem gereedschappen. 

Gebruikers die de lader GAL 1830 W Professional GAL 1830 W Professional hebben, kunnen ook het laden nieuwe batterij 10.8V-  die verenigbaar met de bestaande systeem is. 

De batterij is ook onderdeel van de Flexible Power van Bosch - met een paar uitzonderingen is compatibel met bijna alle draadloze instrumenten van dezelfde spanning klasse.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden