Wilt u een accu haakse slijper voor professionals kopen, maar je weet niet welke je moet kiezen? We zijn blij om u te helpen bij het kiezen van een geschikt apparaat. We hebben het model Bosch GWS 18-125V-Li getest. Hieronder presenteren we de resultaten van de tests.

 

Zie ook: Kleine haakse slijper - een ranglijst van de best verkochte 115 mm haakse slijpmachine.


Hoe werkt een draadloze haakse slijper?

De haakse slijpmachine GWS 18-125V-Li wordt bediend met een moderne Li-Ion 18V accu. De innovatieve Coolpack accu's zorgen voor een optimale warmteafvoer en daarmee wordt de levensduur verlengt met maximaal 100%. Gebruikers die dagelijks werken met elektrisch gereedschap, bevestigen dat de 4,0Ah batterij die in de 18-125 V-LI Bosch GWS wordt gebruikt de kleinste en lichtste op de markt is. De accu's van Bosch beschikken over een praktische batterij-indicator: deze geeft de resterende beschikbare energie reserves aan.


Bekijk ook: Welke haakse slijper is er te koop tot 100 €? - Een ranking voor professionals

Motor, vermogen en levensduur:

De haakse slijper Bosch GWS 18-125V-Li is uitgerust met een moderne en efficiënte motor. Beschikt over de Bosch Electronic Motor Protection (EMP) en beschermt de motor tegen overbelasting en zorgt voor een lange levensduur. Wat betekent dit in de praktijk? Bij overbelasting wordt de motor automatisch uitgeschakeld. Daarna moet de hoofdschakelaar worden omgeschakeld naar de "Off" positie. De haakse slijper moet dan opnieuw worden aan gezet. Dit verlengt de levensduur van de machine.

Toepassing:

Dit model is compatibel met een 125 mm slijpschijf. Daarmee kan je doorslijpen met een dikte tot 30 mm. Met deze haakse slijper kan je ook slijpwerkzaamheden mee uitvoeren.

Levensduur van de accu:

Tijdens de proef is er aangetoond dat de accu een werktijd heeft van ongeveer 2 uur (bijvoorbeeld bij het slijpen van grote oppervlakten). Voor kleinere opppervlakten, kan de batterij zelfs 5 uur meegaan. De accu kan onafhankelijk van de laadtoestand elk moment worden opgeladen, zonder de cellen te beschadigen.


Werkcomfort:

Dit model van Bosch wordt gekenmerkt door een laag gewicht - dit is ongeveer 2 kg (inclusief batterij.). Dat garandeerd minder vermoeidheid.Tegen verdraaien beveiligde beschermkap is snel en eenvoudig verstelbaar.

Accessoires:

 De haakse slijper Bosch GWS 18-125 V-LI wordt geleverd in een praktische L-BOXX koffer met daarin 2 x accu 4,0Ah en snellader.

Opmerking
  • Karel Leenhouts 2020-10-10

    Welke Bosch accu haakse slijptol heeft bij loslaten van de aanknop een automatische rem?

Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden