Op de markt is er een breed scala van bijlen van verschillende afmetingen. Welke is de beste? Het bedrijf Fiskars heeft splijtbijlen in de hun assortiment. De meest bekendste modellen zijn de X25 en X27.

Kopen in Rotopino.nl
Bijl Xl Fiskars X25 (122483)
VERZENDING
LEVERING
> 16 dagen
69 incl. 21% BTW = € 11,98
Bijl XXL Fiskars X27 (122503)
IN STOCK
>10st.
VERZENDING
LEVERING
8 dagen
92 incl. 21% BTW = € 15,97

Bijl Fiskars X25

 

Met de bijl Fiskars X25 kan men ook werken in het bos - het is geschikt voor klieven van grote en zware houtblokken. Dit model heeft dezelfde kop als de Fiskars X27, maar heeft een kortere steel. De X25 is dus lichter en garandeert comfortabel werken. De lengte van de steel heeft ook een belangrijke rol als het gaat om de lengte van de gebruiker. Voor kleine of middelgrote mensen wordt de Fiskars X25 bijl wordt aanbevolen. Beide modellen zijn geschikt voor professionals.


Bekijk alle bijlen van Fiskars op Rotopino.nl

 

Bijl Fiskars X27

Fiskars bijl X27 is de grootste bijl van Fiskars, deze kan ook worden gebruikt als een hamer. Het is ook geschikt voor grote en zware houtblokken. Het gewicht van de kop is hetzelfde als het model X25. Maar de X27 heeft een langere steel, die een grotere impact (slag) energie garandeert. De Fiskars X27 is geschikt voor hardhout.

 

 

Wat hebben deze bijlen met elkaar gemeen?

Beide types hebben een wigvormig mes. De dubbel-geharde messen zijn zeer robuust en bestand tegen beschadigingen. Beide bijlen zijn zeer stabiel en betrouwbaar. De stelen zijn gemaakt van FiberComp (composite van glasvezel) - dankzij deze de stelen zijn de bijlen zeer licht. Deze moderne oplossingen maken beide modellen eenvoudig en ergonomisch. Ze liggen goed en veilig in de hand en garanderen veilig werken.

 

 

Samenvatting

1. De X25 en de X27 hebben de zelfde kop.

2. Ze onderscheiden zich in lengte van steel. De bijl X27 is 90 cm lang en heeft een hogere slagkracht dan de bijl X25 die 72,5 cm lang is.

3. Voor een langer persoon wordt de bijl X27 aanbevolen.

4. De bijl X25 is lichter en garandeert moeiteloos werken

 


 


Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden