De herfts zorgt altijd voor veel blad wat van de bomen valt. Alleen de gedachte daaraan dat het ook weer opgeruimd moet worden uit de tuin, dat is toch wel een van de dingen waar iedereen een hekel aan heeft. De makkelijkste oplossing is natuurlijk iemand anders het laten opruimen, maar daar heeft niemand zin in. Een perfecte manier en makkelijke manier om zelf het blad te verwijderen is de BLADBLAZER. Met deze machine kan gevallen blad uit de tuin, de stoep of terrassen verwijderd worden. Met een bladblazer is het zo schoon en de tuin ziet er snel weer netjes uit.

De bladblazer is in plaats van de hark gekomen, dit vereenvoudigd het werk aanzienlijk.

Dankzij een handige bladblazer is harken nu verleden tijd. De bladblazer zorgt voor perfecte orde in uw tuin. Het zuigt snel en effectief de afgevallen bladeren, naalden, kegels, boomschors, gras en ander vuil op. Al het afval wordt verzameld in een zak, en van daaruit worden toegevoegd aan de composteerinstallatie of onmiddellijk in de gft-bak. Ook het vermelden waard is dat de bladblazer rotzooi opruimt zoals mos of fijn onkruid op moeilijk te bereiken plaatsen. Daarnaast is het ideaal voor kleine gebieden, zoals thuis, in de tuin of waar er weinig loofbomen. De bladblazer is een perfecte oplossing voor mensen die droog tuinafval verzamelen voor in een composteerinstallatie.


Op de markt zijn verschillende bladblazers beschikbaar, zoals elektrische, accu- en benzine bladblazers. De elektrische apparaten zijn milieuvriendelijk en minder stressvol. Ze zijn stil en produceren geen uitstoot. Een nadeel is dat ze een kabel of verlengkabel nodig hebben, waardoor het soms moeilijk is om mee te werken. Een alternatief is de draadloze bladblazer, maar werkt alleen voor een bepaalde tijd. Men kan ook kiezen voor een benzine blad vacuüm, die hogere prestaties biedt. De benzine bladblazer heeft ook nadelen, het maakt meer geluid en blaast uitlaatgassen uit.

De bladblazer – waarbij moet je opletten bij aanschaf van zo'n machine!

De bladblazer verzamelt en houd de bladeren bij elkaar. Bij het kiezen van een bladblazers moet u zowel de kracht als de luchtstroom in overweging nemen. Hoe hoger het vermogen des te sterker de luchtstroom. In gebieden waar er een heleboel afgevallen bladeren te vinden zijn, moet u een bladblazer met hoge prestaties aanschaffen. Voor het werken op grote delen is een grote verzamelzak (25-70 L) ideaal. Het vermelden waard is het feit dat sommige bladblazers een shredder functie hebben en dat het volume van het verzamelde materiaal vermindert. LET OP! De bladblazer is niet geschikt voor gebieden waar sprake is van grind en stenen. Als dit wordt opgezogen kan het onherstelbare schade aan de machine veroorzaken.

Bekijk ons assortiment machines op Rotopino.nl

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden