Heeft u problemen met het nauwkeurig zagen in hout? Met een cirkelzaag, is het probleem opgelost! Als je gebruik maakt van de juiste accessoires, kunt u de cirkelzaag ook in kunststoffen en sommige metalen gebruiken. Afhankelijk van de eigenschappen en mogelijkheden van het apparaat, veranderd ook het zaagvermogen. Hieronder vind u de parameters die bij het kopen van een cirkelzaag van groot belang zijn.

Kopen in Rotopino.nl
Cirkelzaag Bosch GKS 190
IN STOCK
>10st.
VERZENDING
LEVERING
5 dagen
152 incl. 21% BTW = € 26,38

Vermogen    

Met welke materialen we kunnen werken is afhankelijk van de prestaties van de motor. Ook belangrijk is de snelheid. Hoe sterker de motor, hoe groter het aantal omwentelingen per minuut. Dit heeft een impact op de efficiëntie en een betere controle over de machine, zoals de Hitachi C9U2.

Zaagblad    

Goede accessoires zijn het halve werk. De zaagbladen verschillen door de instelling en het aantal tanden en het materiaal van de tanden. Afhankelijk van welk zaagblad u kiest, kunt u lengte- of verstek zaagsnedes maken. Hoe groter het aantal tanden, hoe fijner de sneden. De keuze van het zaagblad moeten we overwogen hebben, alvorens te kopen.

Diepte-instelling

Cirkelzagen met vermogens motoren bieden grotere zaagbladen en efficientere dieptezaagsneden tot 64 mm. Deze functie vergemakkelijkt het nauwkeurig zagen van materialen, zoals de Makita 2704RK set. Dit is erg handig bij het werken met hout van verschillende dikte.

Zaaglijn    

Heel belangrijk is de schijfinstelling ten opzichte van de machine. Hiermee kan men verstek dwarsdoorsneden maken. Met deze functie, is het mogelijk om te werken met 90 en 45 graden. Werken met een cirkelzaag met een laser, garandeert  een beter zicht op de zaaglijn.


Voorzieningen    

Iedere cirkelzaag moet ergonomische handgrepen en een aansluiting voor stofafzuiging hebben. De beste oplossing zijn de voorste en achterste handgrepen, dankzij deze is de controle over je werk beter. Om orde en netheid te behouden, is het de moeite waard om een machine te kopen met een afzuigvacuum-adapter, zoals de Bosch GKS 190.

Veiligheid    

De meeste zagen zijn voorzien van een rem die de veiligheid van de gebruiker waarborgt. Zeer belangrijk is ook de beschermkap dat het zaagblad beschermt. Het gewicht is ook belangrijk, dit garandeert gemakkelijk manoeuvreren, zoals de Skil F0151052AA.  

Voor het kopen, moeten we ook rekening houden met het bedoelde gebruik. Het juiste zaagblad heeft ook invloed op de kwaliteit van de zaagsnede. Het loont zich om te investeren in een goede accessoires.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden