Onze ondertussen bevriende product tester met de naam Tischler, heeft de decoupeerzaag DW331K Dewalt in bedrijf zijnde getest. Hieronder presenteren we de resultaten van de tests. Dit zal u helpen bij het kiezen van een decoupeerzaag.

Toepassing

De decoupeerzaag Dewalt DW331K is geschikt voor hout, spaanplaat en keukentafelbladen. De high-performance motor met een onbelast toerental van maximaal 3100 rpm maakt het apparaat zeer robuust. Dit model is geschikt voor professionals.

Welke parameters kunnen worden aangepast?

De zool kan zonder gereedschap worden ingesteld aan beide zijden in verstek tot 45°. De drie-traps pendelverstelling zorgt voor zuiver zagen in alle toepassingen. Dit model heeft ook een instelbare zaagsnelheid voor diverse zaagtoepassingen.

Extra functie

Dit model wordt gekenmerkt door een compact design en de praktische handgreep. Door een uitstekende balans en rubberen grip worden de trillingen tot een minimum beperkt. Dit is zeer belangrijk in continubedrijf. De innovatieve en het gereedschap snelwisselsysteem zorgt voor snel en eenvoudig wisselen van zaagblad. Het net boven het werkstukoppervlak geplaatste steun maakt exacte zaagbladgeleiding mogelijk. Het werkelijk modulaire ontwerp zorgt voor snelle en eenvoudige onderhoudswerkzaamheden.

Samenvatting

Decoupeerzaag DeWalt DW331K is geschikt voor de volgende materialen zoals: hout, spaanplaat en keukenbladen

Gereedschapsloos snelwisselsysteem

Lage trillingen

Steunrol voor exacte zagen

Regelbaar toerental

Handzaam ontwerp voor eenvoudig gebruik

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden