Hogedrukreiniger is een praktisch materiaal dat wordt gebruikt in elk huis. Een breed assortiment van dergelijke apparaten op de markt die vaak maakt het worstelen met de keuze van een geschikt model. We gecontroleerd of de hogedrukreiniger AQT 33-11 Bosch Car Set aan de verwachtingen van de gebruikers te voldoen. Daarom hebben we dit product op de proef gesteld.

 

In set

 

 

Hoogedrukreiniger Bosch AQT 35-12  is geleverd met 3in1 nozzle, hogedrukpistool, lans, transparante waterfilter, hogedrukslang, netaansluitkabel een houder voor reinigingsmiddel en een doek. Het is een praktische set die zal worden gebruikt voor diverse werkzaamheden. De afzonderlijke elementen zijn eenvoudig te monteren. 

 

 

 

 

 

Mondstuk 90 graden - het wassen van carrosserie

 

Gebruiken van mondstuk

 

Drukreiniger Bosch is ontworpen voor eenvoudige reinigingen, die worden uitgevoerd in elk huishouden. Dankzij dit apparaat kunnen we auto wassen, reinigen van poort, hek, gevel,  garagedeuren of werkplaats, we frissen tuinmeubels. AQT 33-11 Car Set heeft vele praktische toepassingen.

 

Nozzle Jet-Fan (standaard) - spoelen schuim

 

Verwisselbare nozzles - bestemming

 

 

Het werkproces verloopt precis, dankzij drie wisselbare nozzels. Met behulp van een standaard mondstuk (vaste nozzle Jet-Fan) spoel het gereinigde oppervlak. Als u nog een betere effect hebben, monteer de houder voor reinigingsmiddel met reiniger en breng aan de schuim op de oppervlak waar u wilt schoonmaken. Als de reinigingsmiddel bak wordt weggehaald, kan oppervlak gespoeld worden met de  Jet-Fan nozzle of de roterende (draaiende) nozzle. Bij het wassen van onderkant van de auto, zeer geschikt is mondstuk onder een hoek van 90 graden, omdat we niet hoeven te rekken tot de water onderkant van auto bereikt. De waterdruk bij de uitgang is voldoende om grondig de vuil te verwijderen.

Het rotatie (roterende) mondstuk- schuim verwijderen van carrosserie en ramen

 

Comfort van de gebruiker

 

Hoogedrukreiniger Bosch is licht en handig. Op de behuizing zijn praktische handvatten, waarop accessoires kunnen eenvoudig opgeslagen worden en de set neemt weinig opslagruimte in beslag. Machine paast zelfs in de kofferbak. Grote voordeel is de SDS slang montege, maar ook handig is om te combineren van afzonderlijke onderdelen van drukreiniger: lans en nozzle. Lange waterslang (5m) en een even lange snoer bieden makkelijke gebruik van de hogedrukreiniger AQT 33-11 Bosch.

 

Standard mondstuk van de detergent houder- wassen met actieve schuim

 

 

Hogedrukreinigers - in een paar woorden:

  • Lichtgewicht en compact - Biedt  comfort
  • Drie verwisselbare nozzles voor grondige reiniging van verschillende oppervlakken
  • Veelzijdige gebruik van reiniger AQT 33-11 Set: auto wassen, reinigen van poort, hek, gevel,  garagedeuren of werkplaats, we frissen tuinmeubels
  • Lang netsnoer en een lange waterslang - de vrijheid van het gebruik
  • Effectieve reiniging met actief schuim 
Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden