Ben je op zoek naar een laserafstandsmeter voor thuisgebruik? Ben je van plan om je huis opknappen. Of wil je de interieur van je woning veranderen? Kennis van de afmeting van je kamer, raam of de meubilair zou handig zijn. Daarom een laserafstandsmeter is een ideaal oplossing voor snelle metingen. Met de Bosch ZAMO laserafstandsmeter worden de metingen snel en eenvoudig uitgevoerd.

Laserafstandsmeters Bosch Zamo. Voor het werk of thuis- de Zamo is veelzijdig inzetbaar. Zijn belangrijkste functie is meten van lengte, afstaand, hoogte maar ook tussen afzonderlijke elementen. Meetbereik van Zamo is 20 meter met een hooge nauwkeurigheid, omdat het aangeeft resultaat van 3 cijfers achter de komma. Dat is een duidelijke voordeel bij de vergelijking met een traditionele meetmethoden, waar de resultaten waren niet zo precies maar ook moet veel meer werk voor doen.

 

Laser Afstandsmeter misschien klinkt dat ingewikkeld, maar zo makkelijke apparaat voor meten was nog niet. Met een druk op het knopje maken we elk verhouding mogelijk. Met de afmeting (10x3,6x2,3cm)en gewicht van 0.08kg kunnen we hem overaal meenemen. Neem het toestel mee naar de winkel om meubilair, tapijten of andere apparaten te meten om te zien of die past in de geplande plek. 

Voordelen van laserafstandsmeter

Zamo maakt meten gewoon eenvoudig met de afstanden tot 20 meter, zonder vervelend vouwen van duimstok en zonder onnauwkeurigheid. Bijvoorbeeld als je de hoogte van een vertrek wil weten, dan zet je de laserafstandsmeter Zamo op de vloer, richt op het plafon, schakel het toestel via een schuifschakelaar in en de afstand wordt al aangegeven. De Hold-functie maakt mogelijk het bepaalde meetresultaat met een druk op de toets te bewaren. Goed afleesbare display met een achtergrondverlichting maakt het werk zeer comfortabel en makkelijk. Op de display verschijnt ook de batterijtoestand. 

 

 

Wij kunnen je verzekeren dat zelfs een persoon die niet technisch is zal snel de Zamo laserafstandsmeter bedienen en waarderen het gemak, dat een laser apparaat biedt. 

 

Meten in alle omstandigheden 

Laserafstandsmeter Bosch Zamo wordt aangedreven door AAA-batterijen, wat de bereidheid om te werken op elk gewenst moment mogelijk maakt. Het is bestandig tegen verschillende omstandigheden- een tolerantie van -10 tot 40 graden Celsius en het apparaat zelf ken worden opgeslagen in een nog extreme omstandigheden( van -20 tot 70 graden Celsius)

 

 

 

Samenvatting

Met slechts één druk op de knop is het meten van afstanden voor iedereen gegarandeerd eenvoudig. Lengtes en afstanden tot 20 m kunnen snel en precies worden bepaald. De door Bosch ontwikkelde technologie zorgt voor exacte meetresultaten met een precisie van ±3 mm dankzij lasertechnologie. Met zijn praktische afmetingen en het geringe gewicht van slechts 80 g past het praktische toestel in elke broekzak.


Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden