Vraagt u zich af over de keuze van een momentsleutel? We hadden de kans om een elektronische momentsleutel Neo 08-820 testen. Maak kennis met de belangrijkste voordelen van elektronische display, om het werk te vergemakkelijken en garandeert nauwkeurige positionering parameters van aandraaien.

Elektronische momentsleutel Neo 08-820 is heel innovatieve oplossing voor automotive gereedschap op de markt. Dit model is uitgerust met een elektronische weergave die wordt gebruikt voor het aflezen en aanpassen van werkingsparameters. Voor het gemak van de gebruiker is die ook voorzien van een visueel signaal van gekleurde LED en een geluidssignaal die informeert over het bereiken van het aanhaalmoment. Momentsleutel Neo 08-820 levert een breed meetbereik van 20 tot 200 Nm, en tegelijkertijd behoudt een hoge nauwkeurigheid.

 

 

Zie gehele aanbod van momentsleutels

De exacte instelling van aanhaalmoment. 

 

De gebruiker van moersleutel Neo kan de aandraaimoment dat wil definitief bereiken zelf aangeven. Die gegevens zijn heel vaak aangegeven door de fabrikant van het voertuig met de aanwijzing van de kracht, met welk moeten worden de wielen aangedraaid bij de geselecteerde auto-model. Wanneer het gewenste koppel wordt bereikt, de elektronische aanzetmechanisme informeert de gebruiker daar over op 2 manieren: met geluidssignaal en met LED lampje. Draaimoment is geregistreerd op het display en kan in het register data voor verdere analyse worden opgeslagen. Elektronische momentsleutel Neo 08-820 is ideaal voor professionele bedrijven die moeten het aandraaien van de wielen precies passen op de aanbevelingen van de autofabrikant.

 

Lees ook: Gereedschapkast- welke kiezen?

Signalering

 

Weergave en opslag van metingen bij elektronische momentsleutel 08-820 Neo wordt behouden in elektronische carrier. Geluid en kleurenscherm informeert over het bereiken van de grenswaarden. Een pieptoon geeft aan dat de benadering van een bepaalde waarde door volume intensiteit.  Het bereiken van de gekozen waarde geeft een continue toon. Gekleurde LED signalering vertelt u ook in welk werk stadium we zich bevinden. Oranje LED geeft aan dat we een bepaalde waarde naderen, terwijl rood geeft aan dat we kunnen werk voltooien, want de ingestelde waarde is bereikt. 

 

 

Extra voorzieningen

Een ander voordeel van de elektronische momentsleutel is de mogelijkheid om max. 10 data gegevens kan behouden. Op deze manier kunnen we teruggaan naar de vorige instellingen en controleren, bijvoorbeeld. of de wiel is aangedraaid met de juiste kracht. Bediening en instelling van de sleutel geeft geen problemen, dankzij een comfortabel toetsenbord en een groot scherm. Het koppel wordt nauwkeurig en snel bepaald door een elektronische regelaar.

 

Bekijk: De beste doppen-/gereedschapsets 

 

Samenvattend

  • Momentsleutel Neo 08-820 biedt direct en nauwkeurig instellen van de gewenste parameters
  • De sleutel heeft een dubbele stopsignaal: geluids- en visuele - er is geen gevaar van beschadiging van de schroefdraad
  • Elektronische momentsleutel Neo 08-820 garandeert nauwkeurigheid
  • Robuuste handvat biedt een comfortabele grip, beschermt tegen vuil en bestand tegen schadelijke stoffen
  • Uitgerust met een duurzaam en slijtbestendige meetmechanisme
Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden