De tegelsnijder is een apparaat dat voornamelijk wordt gebruikt voor het betegelen van vloeren en wanden. Op de markt vindt u veel van deze tools, dus moet je alle gegevens voor de aankoop overwegen.

Tegelsnijder Dedra DED7701 

De Dedra DED7701 tegelsnijder wordt gebruikt door zowel professionals als hobbyisten.
Het wordt gekenmerkt door de hoge kwaliteit en redelijke prijs, en de diamantschijf is geschikt voor kleine en middelgrote wand-en vloertegels.
De tegelsnijder is ook ontworpen voor natte bewerking met water, die op haar beurt de stof reduceert Niet onbelangrijk zijn ook de technische gegevens: vermogen: 450W, toerental: 2800 rpm, diameter diamantschijf: 180 mm, watercontainer: 1,5 l, dikte diamantschijf: 2,2 mm,  diameter asgat: 22,2 mm, max. zaagdikte: 35 mm, gewicht: 13 kg.

 

 

 

 

 

Tegelsnijder Rubi Diamant DW-250-N

De Rubi tegelsnijder voor het zagen van wandtegels, keramische tegels, porselein en andere materialen. Hij heeft een aantal innovatieve technologieën, zoals thermische veiligheidsschakelaar, koeling van het zaagblad dankzij de waterpomp en opklapbare poten . De Rubi tegelsnijder DW-250-N heeft een robuuste bouwconstructie, is eenvoudig te transporteren dankzij de handgreep en wielen, verstelbaar zaagplateau met verstek instelling en diepte-instelling, op kogellagersrollende en kantelbare motorunit voor verstekzagen, de binnentafel is eebvoudig te verwijderen om de machine makkelijk te kunnen schoonmaken.  De technische gegevens zijn ook uitgebreid: vermogen: 1100W, toerental: 2875 rpm, zaaglangte: 83 cm, max. zaagdikte: 1 snede - 56 mm, 2 snede - 80 mm, tegelgrootte diagonaal zagen: 58,5 x 58,5 cm,  gewicht: 48,3 kg.

 

 

 

 

Tegelsnijder Dedra DED7824

De tegelsnijder Dedra DED7824 met diamantschijf is ontworpen om wand-en vloertegels, alsmede natuursteen, baksteen en klinkers te snijden . Het werd ook ontworpen voor natte bewerking met gebruik van water, wat zorgt voor motorkoeling en stofbescherming. De tegelsnijder wordt geleverd met tafel en een zaagblad voor keramiek te zagen. Let u vooral op de technische gegevens: vermogen: 1100W, maximale zaaglengte bij 45 of 90 graden is: tot 25mm dik is de zaaglengte 1020mm en tot 38mm dik is de zaag lengte 870mm, diameter zaagblad: 250 mm, diameter asgat: 25,4 mm, gewicht: 55 kg.

 

 

 

 

Tegelsnijder Rubi BL-DU-200-L-BL en onderstel DU-200-BL

De Rubi tegelsnijder BL-DU-200-L-BL is voor het zagen van keramiek, tegels, glas, graniet en andere materialen, Het beschikt over een thermische beveiliging, waterkrachtinstelling en een lager geleide zaagkop, en een diepte en vestek instelling. Het werd ook ontworpen voor natte bewerking met gebruik van water, wat zorgt voor motorkoeling en stofbescherming. Bij de levering zit een zaagblad, een begrenzer voor serie bewerking en een onderstel DU-200-BL. Technische gegevens zijn ook belangrijk en zijn als volgt:: vermogen: 730W, zaaglengte: 60 cm, max. zaagdiepte: 35 mm: Zaaglengte diagonaal: 42x42 cm, schijf diameter: 200 mm, afmetingen: 105x40x30 cm, gewicht: 22 kg.

 

 

 

 

 

Tegelsnijder Rubi Diamant DW-250-NL

De Rubi tegelsnijder Diamant DW-250-NL wordt vooral gebruikt bij het zagen van aardewerk, keramische tegels en andere materialen . Het beschikt over een thermische beveiliging, verstelbare diepte en verstek zaagkop, robuuste behuizing voor een goede en stevige stabiliteit, zaagbladkoeling door middel van een waterpomp met regelventiel, diepte instelling. Benoemenswaardig is ook de tafel die zich makkelijk laat monteren, wat het schoonmaken van de machine vergemakkelijkt en sneller dat het sneller gebeurd. De Rubi tegelsnijder heeft nog meer goede kenmerken, zoals de technische gegevens zullen laten zien: motorvermogen: 1100W, toerental: 2875 rpm, max. zaaglengte: 117 cm, max. zaaghoogte: 50/80 mm, diameter zaagblad: 250 mm, gewicht: 56 kg.

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe