De mug ligt altijd op de loer – tijdens een heerlijke zomerwandeling of tijdens een maaltijd in de open lucht of een heerlijke babecue. Het doel van elke tuinier, wandelaar of toerist is een dag geen last te hebben van muggen. Daarom hebben veel producenten een heel assortiment aan bestrijdingsmiddelen samengestelt, die werkzaam zijn tegen muggen en teken. Het aanbod van de onderneming Bros bestaat uit een uitgebreid aanbod van insecten bestrijding, bijvoorbeeld: stekkers, spiralen, vochtige doekjes, spray, gel, emulsie enz.

Anti muggen spiraal Bros

De anti muggen spiraal helpt bij het verwijderen van muggen buiten. Ze verdringen en bestrijden op deze manier de insecten voor een paar uur. In een verpakking zitten 10 stuks spiralen verpakt. Die voor lange tijd genoeg zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anti muggen gel Bros

De anti muggen gel is een preparaat die men rechtstreeks op de huid kan aanbrengen. Het bestrijdt zowel muggen als tekens en beschermd tegen ziektes die deze insecten overbrengen. Het produkt is niet vettig, dus u hoeft zich geen zorgen te maken dat er vlekken in uw kledig komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Elektro-muggenstekker Bros

Het licht trekt muggen aan. Om dit te voorkomen, pak je een mug plug van Bros, die stille avonden en nachten garandeert. Je hoeft alleen maar de mug plug in het stopcontact te zetten en al het andere doet de stekker. Er komt een substantie uit die de insecten twee maanden lang verdrijft, Wanneer de substantie op is, hoeft u alleen een nieuwe vulling te kopen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mobiele muggenbestrijder Bros

De muggenbestrijder van Bros werkt op 2 batterijen. Uitermate geschikt voor toeristen, vissers en wandelaars. Ook voor op de camping, camper of tent. De muggenstekker is voor mens, planten en huisdieren onschadelijk. Bij de levering zit een vulling en batterijen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anti-muggen spray en stokjes Bros

De anti muggen spray behoort tot de eenvoudigste beschermingmiddelen tegen muggen- en tekenbeten. Het is genoeg om de stokjes te besprenkelen en de werking begint onmiddellijk. De anti muggen stokjes herinneren ons aan de wierook stokjes, ze glimmen en geven een geur af die insecten bestrijdt. De stokjes worden buiten gebruikt bijvoorbeeld op het terras, balkon of in de tuin. De lengte van de stokje is 50 cm en garandeert een lange werking, In de verpakking zitten 4 stokjes.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tissues tegen muggen- en tekenbeten Bros

De anti-muggen vochtige doekjes zijn niet zo bekend als de spray, gel of emulsie, maar zijn even werkzaam. Om u voor muggen en teken te beschermen moet u uw lichaamsdelen afvegen met het doekje. In iedere verpakking zitten vijf doekjes. De doekjes zijn eenmalig te gebruiken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Muggen en zonnebrandcreme Bros

De muggen en zonnebrandcreme beschermd tegen muggen alswel tegen UV straling. Het verhinderd dat u wordt gestoken door muggen, verbranding door de zon en verminderd huid veroudering door de zon. De muggen en zonnebrandcreme beschikt over vitamine E en dat zorgt voor de huidvochtigheid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tuinbesproeiingsmiddel tegen muggen Bros Bagosel

Grote gebieden zoals tuinen en recreatie gebieden kunnen ook beschermd worden tegen muggen. Het tuinbesproeiings middel tegen muggen word als concentraat verkocht. Het is genoeg om het te verdunnen en te spuiten in de open ruimte. Op deze manier en wijze worden de insecten bestreden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Insectenbeet gel en spray Bros

 Het symptoom dat de insectenbeet heeft is jeuk. De insectenbeet gel en spray van Bros wordt gebruikt om insectenbeten te verlichten. Het koelt, vermindert de zwelling en onderhoudt geïrriteerde huid. Bovendien, laat het geen vlekken achter op de kleding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                    Wij wensen u ontspannen dagen toe zonder muggen en andere insecten!

* Verplichte velden
Voeg een opmerking toe