Werken met diamantschijven wordt vaak geassocieerd met veel stof, geluid en trillingen, die ook indirect worden overgedragen aan de operator, wat niet noodzakelijk gezond is voor de gebruiker en kan leiden tot verschillende pijnlijke aandoeningen. Gelukkig hebben Norton-specialisten dit probleem vastgesteld en moderne Silencio-technologie ontwikkeld!

Kopen in Rotopino.nl
147 incl. 21% BTW = € 25,51
880 incl. 21% BTW = € 152,73
1 343 incl. 21% BTW = € 233,08
592,49 incl. 21% BTW = € 102,83

Silencio-technologie

De ontwikkelde en gepatenteerde Silencio-technologie is gebruikt in de nieuwste modellen lasergelaste schijven, d.w.z. PRO Universal Silencio-schijven met een diameter van 350 mm. De schijf biedt een achtvoudige ruisonderdrukking, d.w.z. hij is maar liefst 9 dB stiller in vergelijking met conventionele diamantschijven, wat te danken is aan zijn unieke constructie. De afscherming heeft een speciale laag tussen de twee en stalen platen, die trillingen effectief absorbeert en tegelijkertijd het geluid onderdrukt dat tijdens bedrijf wordt gegenereerd.

 

Toepassing van de schijf

Het PRO Universal Silencio-blad is ontworpen voor droog en nat gebruik met bouwzagen. Perfect voor het zagen van beton, gewapend beton, bakstenen, natuursteen, plavuizen en vele andere bouwmaterialen aangepast voor algemeen gebruik.

 

 

TopBuilder 2020-onderscheiding

Voordelen van het Pro Univeral Silencio-schijf werden op prijs gesteld door de jury van de TopBuilder-competitie en bekroond met de prijs in de categorie nieuwigheid en innovatie van het jaar. Het nieuwe Norton-blad is een geweldige oplossing voor overmatig geluid in grote steden, waar veel bouwwerkzaamheden worden uitgevoerd in woonwijken, ziekenhuizen en vele andere openbare plaatsen. Met Silencio's stille schild kunt u altijd en overal werken.

 

 

Extreme Universal Silencio

Silencio-technologie is niet alleen gebruikt in de Pro Universal Silencio-schijf, we kunnen het ook vinden in stille premium diamantschijven uit de Extreme Universal Silencio-lijn. Deze bladen zijn aangepast om te werken met metselwerksnijders zoals Norton Clipper Jumbo en zijn verkrijgbaar in diameters 650 mm, 900 mm en 1000 mm. Ze verminderen het geluid effectief met wel 30%. Lasergelast voor optimale prestaties en een hoog veiligheidsniveau. Ze kunnen worden gebruikt bij droog en nat werken. De naam Extreme duidt op de extreem lange levensduur van deze bladen en hun intensief gebruik. Net als de zaagbladen uit de PRO-lijn zijn ze bedoeld voor het zagen van beton, gewapend beton, baksteen, natuursteen, plavuizen en bouwmaterialen voor algemeen gebruik.

 

Stille Norton Clipper Silencio-zaagbladen garanderen veiligheid, prestaties en betrouwbaarheid.

 

 

Vergelijkbare producenten in de winkel Rotopino.nl:
Voeg een opmerking toe
* Verplichte velden