5offerte van17.66EUR naar31.90EUR
17,90 incl. 21% BTW = € 3,76
IN STOCK
>10st.
VERZENDING
LEVERING
5 dagen
17,66 incl. 21% BTW = € 3,71
VERZENDING
LEVERING
16 dagen
18 incl. 21% BTW = € 3,78
VERZENDING
LEVERING
> 16 dagen
31,90 incl. 21% BTW = € 6,70
VERZENDING
LEVERING
> 16 dagen
21,70 incl. 21% BTW = € 4,56
VERZENDING
LEVERING
> 16 dagen
  • 1
Pagina 1 Van 1

Ontvochtigers, afscheiders en olievernevelaar voor compressor

Op deze afdeling koopt u hoogwaardige drogers, oliemachines en afscheiders die een probleemloze werking garanderen en de levensduur van uw compressor verlengen. Dankzij hen verhoog je ook de efficiëntie en kwaliteit van het uitgevoerde werk.

 

Persluchtdrogers

Luchtontvochtigers zijn apparaten die overal werken waar perslucht nodig is voor de werking van de apparaten, zonder vocht. Ze worden gebruikt in pneumatische systemen, zandstralen onder druk en schilderen. Onder de persluchtdrogers vindt u koel-, adsorptie-, tandem- en membraanmodellen. Let bij het kiezen van het beste product voor uw behoeften op de prestaties, het temperatuur- en vochtigheidsbereik waarin het kan werken, het geluid dat het produceert, de tankinhoud en de luchtstroom.

 

Compressoroliemachines - waarom zijn ze zo belangrijk?

Adequate smering is uitermate belangrijk tijdens de werking van zuiger- en schroefcompressoren, wat de levensduur van de apparaten verlengt en voorkomt dat ze vastlopen. Smeerunits zijn kleine elementen die de basis vormen voor de constructie van pneumatische installaties. Het is hun taak om de apparaten te voorzien van geschikte werkomstandigheden en om de apparatuur te beschermen tegen schade als gevolg van wrijvingskracht. In ons assortiment krijgt u smeermiddelen van hoge kwaliteit, waardoor uw compressor in perfecte staat blijft.

 

Waar zijn compressorafscheiders voor?

Afscheiders zorgen voor een optimale werking van de compressoren. Hun rol is om het smeermiddel uit de doorgestuurde lucht te verwijderen. Ze zijn vooral van belang bij werken waar de kwaliteit van de toegevoerde perslucht buitengewoon belangrijk is. Een correct geselecteerde afscheider voor de compressor vermindert het olieverbruik en verlengt de levensduur van het apparaat.