Firma

Over het bedrijf

Waarom is het de moeite waard om bij ons te kopen?

ROTOPINO.PL S.A. is de naamloze vennootschap met uitgebreide ervaring in internethandel. De voortdurende ontwikkeling van onze onderneming in de afgelopen 10 jaar, maakte ons  de overname van de leiders positie op de binnenlandse markt en de verspreiding van onze activiteiten in Europa mogelijk.

Professionele kennis, deskundig advies, concurrerende prijzen en aandacht voor de tevredenheid van elke klant zorgen ervoor dat we elke dag dichter bij ons doel komen om de beste internetwinkel met gereedschappen Europa te zijn.
Online Shop Rotopino.nl levert gereedschap van de hoogste kwaliteit in de kortst mogelijke tijd en probeert zo aan de hoogste eisen van onze klanten te voldoen. In de jaren 2011-2020 maakten wij deel uit van de TIM Capital Group. Vanaf 29 december 2020 maken wij deel uit van Oponeo Capital Group.

 


Wij beantwoorden al uw vragen. Bel ons! 0854013454 Of Start winkelen

Garantie van veilig winkelen

 • We verkopen sinds het jaar 1999

  Wij zijn sinds 1999 op de markt aanwezig. Onze bereidheid om voortdurend te verbeteren en aan uw verwachtingen te voldoen heeft ons in staat gesteld de leider te worden in de online verkoop van gereedschappen en elektrisch gereedschap.

 • Al meer dan 150 000 klanten hebben vertrouwen in ons

  De stijgende verkoop en het vertrouwen in ons merk resulteren in een groeiend percentage bestellingen buiten ons land, b.v. in Duitsland, Nederland, België, Italië en Frankrijk.Professionele service, deskundige kennis en advies bij de keuze van apparatuur, leveringszekerheid en de hoogste kwaliteit van aangeboden gereedschappen en elektrisch gereedschap - dit alles onderscheidt ons bedrijf en onze verkoopafdeling. Hierdoor groeit het vertrouwen van onze klanten, die tevreden zijn over het niveau van de dienstverlening, graag herhaalaankopen doen en vaste klanten van de winkel worden.

 • 100% Originele producten

  Al onze producten zijn fabrieksnieuw en afkomstig van geverifieerde bronnen van fabrikanten of erkende leveranciers, wat altijd garant staat voor producten van de hoogste kwaliteit en een betrouwbare dienst na verkoop en garantie. Bij ons kunt u er zeker van zijn dat u altijd de bestelde goederen ontvangt, die in overeenstemming zijn met de technische beschrijving en de commerciële informatie van toonaangevende fabrikanten en die door onze specialisten zijn beoordeeld.

 • Winkels in Europa, met zetel in Polen

  Rotopino.pl S.A. is de eigenaar van een netwerk van online winkels met tools in heel Europa.

  Rotopino.pl S.A. is een groep van ervaren sales mensen. Buitenlandse markten worden ondersteund door sales mensen met een hoog niveau taal.

  Het moderne logistieke en warehousingcentrum van het bedrijf, evenals distributie-ervaring, zorgen voor een snelleaflevering en garanderen de veiligheid van de orderafhandeling. 

  De firma Rotopino.pl S.A. staat voor hoge kwaliteit en garantie voor de veiligheid van online winkelen in Europa.

 • Snelle verzending

  Rotopino werkt samen met een modern magazijn-distributiecentrum in Bydgoszcz. Het merendeel van onze goederen is gelegen in het magazijn, dus we doen ons best de levering binnen 4-5 werkdagen te verzenden. Onze producten staan ​​voor u klaar!

 • Geld of goederen retour gegarandeerd

  Bij ons kopen betekent geen risico. U kunt de goederen altijd binnen 30 dagen vanaf de datum van levering retourneren of ruilen. Op elk toestel dat u bestelt, krijgt u garantie en een bewijs van aankoop. Vertrouw op een professionele partner. Koop merkproducten van een betrouwbare verkoper. Zorg voor de veiligheid van uw aankopen.

 • Eenvoudige en snelle betaling

  Kies een betalingsmethode die u goed uitkomt.

  • Per bankoverschrijving
  • PayPal
 • Wij zijn een beursgenoteerd bedrijf

  Wij zijn de onderneming met vele jaren ervaring in online verkoop van gereedschappen. De dynamische ontwikkeling van onze onderneming in de laatste 10 jaar, maakte het mogelijk leider te worden in de markt.                            

  Ons bedrijf geniet een groot vertrouwen bij zowel onze klanten als onze beleggers. De solide marktpositie kan worden berekend op basis van onze strategie van IT-investeringen en de dynamische ontwikkeling op de Europese markten.

Wat wilt u nog over ons weten? Wij beantwoorden al uw vragen. Bel ons!
Telefoon: 0854013454 E-Mail: [email protected] Internet: www.rotopino.nl Start winkelen Adres ROTOPINO.PL S.A.
Fordońska 2 85-085 Bydgoszcz Polen
Onze gegevens
 • Btw-nummer Polen: PL9532472649
 • BTW-nummer: NL823818123B01
 • Kamer van koophandel: 0000300709
 • Statistische identificatienummer REGON: 0000300709