Waarom koopt u speciaal in onze shop?

ROTOPINO.PL S.A. is de naamloze vennootschap met uitgebreide ervaring in internethandel. De voortdurende ontwikkeling van onze onderneming in de afgelopen 10 jaar, maakte ons  de overname van de leiders positie op de binnenlandse markt en de verspreiding van onze activiteiten in Europa mogelijk.

Onze kennis, betrouwbaarheid en betaalbare prijzen vinden hun weerspiegeling in het het Europese netwerk van online winkels onder de naam Rotopino.nl. Wij bieden onze klanten een hoge kwaliteit aan producten die zo snel mogelijk worden geleverd. (verzending duurt ongeveer 4-5 werkdagen). In combinatie met in achtneming van elke individuele koper en professionele medewerkers kunnen we voldoen aan de eisen om de beste online winkel met gereedschappen van Europa te worden.

Sinds het jaar 2011 maken we deel uit van TIM SA Capital Group.

 


Wij beantwoorden al uw vragen. Bel ons!
0854013454
Of

Veilig winkelen

 • We verkopen sinds het jaar 1999

  Al meer dan 15 jaar op de markt. De behoefte aan constante ontwikkeling en het voldoen aan de behoeften van onze klanten zijn we de leider geworden in het online verkopen van gereedschap en elektrisch gereedschap

 • Al meer dan 150 000 klanten hebben vertrouwen in ons

  Door de toenemende verkoop en het vertrouwen dat onze klanten hebben in ons bedrijf, resulteert dat in een groei naar het buitenland. Met het professionele advies en expertise van onze medewerkers is dat wat ons bedrijf en sales afdeling onderscheidt. Het aantal tevreden klanten die meer dan een keer kopen in onze online winkel neemt steeds meer toe.

 • 100% Originele produkten

  Onze produkten zijn nieuw en komen rechtstreeks van de fabrikant, die de hoogste kwaliteit waarborgt. Bij ons kunt u zeker zijn dat het door u bestelde gereedschap, altijd overeenkomt met de juiste technische beschrijving van de fabrikant.

 • 22 winkels in Europa, met zetel in Polen

  Rotopino.pl S.A. is de eigenaar van een netwerk van online winkels met tools in heel Europa.

  Rotopino.pl S.A. is een groep van ervaren sales mensen. Buitenlandse markten worden ondersteund door sales mensen met een hoog niveau taal.

  Het moderne logistieke en warehousingcentrum van het bedrijf, evenals distributie-ervaring, zorgen voor een snelleaflevering en garanderen de veiligheid van de orderafhandeling. 

  De firma Rotopino.pl S.A. staat voor hoge kwaliteit en garantie voor de veiligheid van online winkelen in Europa.

 • Op voorraad

  Rotopino werkt samen met een modern magazijn-distributiecentrum in Siechnice in de buurt van Wroclaw (Breslau). Het merendeel van onze goederen is gelegen in het magazijn, dus we doen ons best de levering binnen 4-5 werkdagen te verzenden. Onze produkten staan ​​voor u klaar!

 • Geld of goederen retour gegarandeerd

  Bij ons kunt u binnen 10 dagen gekochte artikelen omruilen of teruggeven. Elk besteld artikel bevat een factuur. Vertrouw op de professionele partner. Winkel met een veiligheidsgarantie.

 • Eenvoudige en snelle betaling

  Selecteer de betalingsmethode.

  • Per bankoverschrijving
  • PayPal
 • Wij zijn een beursgenoteerd bedrijf

  Wij zijn de onderneming met vele jaren ervaring in online verkoop van gereedschappen. De dynamische ontwikkeling van onze onderneming in de laatste 10 jaar, maakte het mogelijk leider te worden in de markt.                            

  Ons bedrijf geniet een groot vertrouwen bij zowel onze klanten als onze beleggers. De solide marktpositie kan worden berekend op basis van onze strategie van IT-investeringen en de dynamische ontwikkeling op de Europese markten.

Wat wilt u nog over ons weten?
Wij beantwoorden al uw vragen. Bel ons!
Adres
ROTOPINO.PL S.A.
Fordońska 2
85-085 Bydgoszcz
Polen
Onze gegevens
Btw-nummer Polen: PL9532472649
BTW-nummer: NL823818123B01
Kamer van koophandel: 0000300709