Slangen en sets

Gebruikte filters (0)

Voor de term in de categorie Slangen en sets zijn geen producten gevonden.

In gehele webshop zoeken

Slangen en gereedschapssets voor compressoren

Ons assortiment omvat compressorslangen en tal van sets pneumatische accessoires. Wij bieden producten van beproefde fabrikanten waarvan de gereedschappen en accessoires worden gewaardeerd door zowel professionals als doe-het-zelvers

 

Compressor slangen

Compressorslangen zijn accessoires die worden gekenmerkt door een hoge duurzaamheid. Bij het kiezen van het juiste model moeten we ons voornamelijk laten leiden door de weerstand tegen de hoeveelheid werkdruk, de temperatuur waarbij het zal worden gebruikt, het type materiaal waaruit het is gemaakt, de lengte en diameter. Een goed geselecteerde compressorslang zorgt voor optimale kwaliteit en efficiëntie.

 

Pneumatisch gereedschap en accessoirekits

Ons aanbod omvat ook sets pneumatisch gereedschap en accessoires, waaronder sets van de meest gebruikte componenten bij het werken met perslucht. De producten zijn bedoeld voor zowel amateurgebruik als veeleisend professioneel werk. U kunt hier onder andere kopen in oplossingen die nuttig zullen blijken tijdens werkplaatswerkzaamheden.

Alle accessoires die in deze sectie beschikbaar zijn, werken met compressoren. Afhankelijk van het beoogde gebruik zijn de pneumatische accessoiresets uitgerust met blaas-, olie-, verf- en pomppistolen, evenals met afscheiders, manometers en slangen. Kijk wat we nog meer voor je hebben voorbereid!