Romanik combihakker GARDEN PRO 44

Informatie combihakker

  • Een combihakker wordt gebruikt om grond mee los te krijgen en onkruid te verwijderen
  • De combihakker heeft meest 2 tanden en een hakker om wortels doo te slaan
  • Ook gaat het insteken in de grond gemakkelijker
  • Een combihakker is ook geschikt om wortelgewassen te oogsten in een moestuin

Produkteigenschappen:

  • Werkbreedte: 70 mm
  • Werkhoogte: 260 mm
  • Gewicht: 0,9 kg

Romanik bedrijfsinformatie:

Wij zijn een Pools bedrijf dat jarenlange ervaring en traditie combineert met een moderne kijk op het bedrijf. We veranderen onze gewoonten en gebruiken door onze klanten. Sindsdien is de associatie met vuil en zwaar gereedschappen afgelopen, maar nu met een mooie, licht, duurzaam multi bruikbaar object voor dagelijks gebruik.
We willen een leider worden in de productie van tuingereedschap en tuinaccessoires in Centraal-Europa.
De gereedschap-serie van de Romanik Garden Pro worden gekenmerkt door duurzaamheid, functionaliteit en superieure kwaliteit. De tools van de Tuin Pro lijn zijn niet alleen gericht op de professionals. The Garden Pro Series is gemaakt met aandacht voor de tuinliefhebber.

Online winkel - verificatieprogramma voor productrecensies. Informatie over controleverificatieprocedures in onze regelgeving. Beoordelingen van klanten - Combi-hakker Romanik

Aanbevolen voor iedereen met een moestuin. Met deze smalle hak werk je makkelijk tussen de rijen de grond los, ook in zware klei en als je last hebt van stevig ontwikkeld wortel onkruid. Je gebruikt met een hak niet alleen je eigen kracht, maar ook de zwaartekracht, wat het werk lichter maakt.

Goede vormgeving, maar niet scherp geslepen. Ik heb er een wetsteen bij besteld, om het gereedschap aan te scherpen. Kwaliteit en prijs zijn prima. Gezien de kwaliteit van het smeedstaal zal de levensduur zeer lang zijn. De steel is erg kort voor Noord-Europeanen. Rotopino zou de optie voor een langere steel moeten bieden, of een zelfde combi-hak zonder steel zodat je er zelf een steel van de gewenste lengte op kunt zetten.

Romanik maakt meer kwaliteis handgereedschappen. Graag zou ik ook de vele andere Romanik Garden Pro tuingereedschappen in het assortimentvan Rotopino willen zien.

De levertijd is lang. Reken op 2 weken wachten op het pakket.
Algemene beoordeling: 4,9
Werkcomfort: (5,0)
Werkveiligheid: (5,0)
Levensduur: (5,0)
Design: (4,0)
Prijs/kwaliteit: (5,0)
Garantie
Garantie

De garantie dekt fysieke defecten van het apparaat, d.w.z. materiaal of montage.

Wilt U een product bestellen? Bent U op zoek naar meer informaties? Stel een vraag en wij nemen contact met U op.

Gebruik het formulier

Lees de Reglementen, Privacy Policy van de winkel.
* Verplichte velden