Sets van accu's en opladers

Gebruikte filters (0)

89 offerte van 58.90 EUR naar 460.00 EUR

Sorteer naar
Aantal artikelen per pagina
1 2 ... 3

Startpakketten

Gebruikt u meerdere accu-aangedreven gereedschappen bij het werken in een werkplaats, garage of bouwplaats? Wil je werken zonder onnodige downtime? Dan weet u vast hoe belangrijk het is om uw werkplek uit te rusten met het juiste aantal stroomadapters en extra batterijen waarmee u uw werk kunt doen zonder obstakels of onnodige onderbrekingen.
Speciaal voor situaties waarin u een uitgebreidere set accessoires voor elektrisch gereedschap nodig heeft, hebben wij speciaal geselecteerde sets samengesteld. Onder hen vindt u sets met opladers en batterijen die zijn aangepast aan apparaten van verschillende fabrikanten.

 

Startpakketten voor batterijen en opladers

Kits uitgerust met opladers en batterijen zijn ideale systemen die uw werk ondersteunen wanneer u oplossingen zoekt die compatibel zijn met uw apparatuur en u geen lange uren wilt besteden aan het zoeken naar de juiste modellen. Het belangrijkste voordeel van kant-en-klare kits is dat ze in de regel compatibel zijn met alle gereedschappen van een bepaalde serie.
Dit betekent dat u één accu voor meerdere elektrische gereedschappen kunt gebruiken. Deze oplossing is ook een grote besparing voor uw portemonnee. In plaats van meerdere apparaten te kopen, kun je één starterskit kiezen die je meerdere keren zult gebruiken bij het werken met gereedschappen in een bepaalde serie.

 

Eén starterskit - veel mogelijkheden

 De batterijpakketten die in de kits beschikbaar zijn, kunnen variëren in capaciteit en andere parameters, waardoor ze geschikt zijn voor de verschillende taken die u moet uitvoeren. De kleinere capaciteit en het kleinere gewicht van de accu komt goed van pas wanneer het compacte ontwerp en het gemak van werken belangrijk zijn. Aan de andere kant, voor machines en apparaten die tijdens het gebruik meer energie nodig hebben, zijn batterijen met een hogere capaciteit bedoeld, waardoor ze langer meegaan.

 

Wanneer is het de moeite waard om te kiezen voor een set batterijen en laders?

De aankoop van een set met twee accu's is een oplossing voor wie de snelheid van het werk belangrijk vindt en niet houdt van onnodige onderbrekingen om het toestel op te laden. Als u zo'n set aanschaft, kunt u het elektrische gereedschap van stroom voorzien met één accu terwijl de andere wordt opgeladen. Het is ook een ideale aankoop als u in een team werkt en meerdere hulpmiddelen tegelijk gebruikt.
Voor degenen die veel waarde hechten aan hun tijd, zijn er snellaadbare power packs. Hiermee kunt u de tijd die nodig is om uw gereedschap op te laden aanzienlijk verkorten, waardoor de mogelijkheden ervan toenemen. Sets die zijn uitgerust met oplaadbare lithium-ionbatterijen verlengen de werktijd van uw gereedschap en verbeteren de efficiëntie ervan. De indicator op de laders informeert de gebruiker over het laadniveau van de batterij.