Tuingereedschap mechanisch

Gebruikte filters (0)

759 offerte van 79.00 EUR naar 1774.00 EUR

Sorteer naar
Aantal artikelen per pagina
1 2 ... 26

Mechanisch tuingereedschap

Kunt u zich voorstellen uw tuin te onderhouden zonder de hulp van extra gereedschap? Niet echt, en daarom is het de moeite waard om te investeren in apparatuur waarmee u niet alleen uw gazon, maar ook alle andere planten in uw tuin goed kunt verzorgen. De boodschappenlijst zal veel langer zijn voor een grotere groene ruimte dan voor een kleinere tuin. Het is echter zeker de moeite waard te kijken naar producten die zeker goed werken voor struiken, heggen en vele andere aanplantingen. In onze winkel zijn verschillende tuin gereedschappen te vinden en alle behoeften van de gebruiker te voldoen.

Met welk tuingereedschap moet een tuinier uitgerust zijn?

In onze producten categorie vindt u belangrijk en minder belangrijk gereedschap dat in elke tuin zou moeten staan. Het is belangrijk ze af te stemmen op de specifieke kenmerken van uw groene ruimte, want in een grotere en vlakke tuin zult u ander gereedschap nodig hebben dan in een kleinere en ongelijkmatige tuin. De volgende gereedschappen mogen echter in geen enkele tuin ontbreken:


Schoppen

- gewijd aan het werken in elke tuin. Het is handig voor het graven, omspitten en graven van gaten in de grond om meer planten te planten.

Harken

- nog een gereedschap dat het gemakkelijker maakt om de tuin voor te bereiden op het winterseizoen en waarmee u ook de grond mooi kunt aanharken.

Kruiwagen

- dit product is absoluut onmisbaar voor elke tuin, omdat u er plantenresten en materialen gemakkelijker mee kunt afvoeren en bijvoorbeeld ook meststoffen mee kunt vervoeren. Bij het kiezen van een kruiwagen is het het beste om er een van hoge kwaliteit te kiezen om met deze comfortabel werken.

Snoeischaar

- deze is onmisbaar voor het snoeien van scheuten of dikkere takken. Hiermee heeft u een garantie dat uw planten een kans om goed te groeien en op te brengen. Deze gereedschap is ook makkelijke en simpel om te bedienen.

Welk mechanisch tuingereedschap is goed om te kopen?

Elke tuin heeft een grasmaaier, zodat we ons gazon kunnen onderhouden. Vraag je je af of je een benzine of een elektrische moet kiezen? Het benzinemodel is efficiënt en mobiel, maar zwaarder, lawaaierig en niet zo goed voor het milieu. Een elektrisch maaier daarentegen is afhankelijk van elektriciteit, zodat een kabel een belemmering kan vormen voor grotere tuinen. Misschien is het de moeite waard om te grijpen naar een model dat op accu's werkt?

Naast een grasmaaier en alle benodigde hand gereedschap moet u overwegen mechanisch gereedschap aan te schaffen zoals:

Trimmers

- hiermee kunt u altijd op moeilijk bereikbare plaatsen komen. Dit apparaat is een van de gemakkelijkste om kleine en ontoegankelijke gebieden met een maaier vrij te maken. Trimmers stellen u in staat gras te verwijderen uit bloemperken of rond bomen. Zij worden zeer vaak gebruikt in kleinere tuinen in plaats van standaard maaiers.

Bodemverbeteraars

- een apparaat dat zeker de moeite waard is om in te investeren. Het stelt u in staat de grond voor te bereiden op het planten. Het maakt de grond losser, waardoor regenwater gemakkelijker kan doordringen en wateroverlast wordt voorkomen. Bovendien verwijderen deze gereedschappen kleiner onkruid.

Gras- en heggenschaar

- een essentieel gereedschap voor het snoeien van heggen en andere struiken. Om de moeilijke plekken te bereiken, zijn ook heggenschaar op steel (telescoopsteel) beschikbaar.

Bladzuigers met blaasfunctie

- de gebruiker kan hiermee gras en bladeren snel en efficiënt verwijderen.

Hakselaars

- als u huishoudelijk afval, bv. afgeknipte takken wilt verwijderen, investeer dan in een hakselaar en gebruik het versnipperde residu later voor compostering of als mulch.

Hogedrukreinigers

- met dit soort apparatuur kunnen niet alleen verschillende oppervlakken worden gereinigd, maar de gebruiker kan ook klein onkruid daarmee verwijderen.


Welk tuingereedschap vindt u nog meer in onze winkel?

Bovengenoemde apparaten en uitrusting voor de tuin zijn niet het enige waar u aan moet denken. In onze rotopino.nl winkel vindt u o.a. ook:

Maairobots

- als u een zeer grote tuin hebt en niet per se tijd wilt verspillen aan het maaien ervan, maak dan gebruik van de mogelijkheden die deze apparatuur biedt. Veel modellen kunnen op afstand worden bediend, zodat het werk nog efficiënter kan worden gedaan. Hoogwaardige maairobots maken zelf een kaart van het gazon en maaien het gazon op een zeer precieze manier, waarbij ze eventuele obstakels vermijden.

Kettingzagen

- een goed alternatief voor benzine-aangedreven machines. Ze zijn niet zo lawaaierig en brengen het milieu niet in gevaar. Ze zijn ideaal voor tuinieren en werken met brandhout. De kettingzagen zijn voorzien van antisliplagen, zodat ze beter in de handen blijven liggen en bied ons een comfortabel gebruik tijdens zagen.

Sproeiers

- hiermee kunt u zich snel en gemakkelijk ontdoen van onkruid op het oppervlak van uw tuin, maar ook op trottoirs en muren. Je kunt hem met één hand gebruiken.

Verticuteermachines

- maken het mogelijk om uw gazon zeer snel te verversen. Dit toestel is zeer handig, licht en krachtig. Hij maakt inkepingen in de bodem om de omstandigheden voor grasgroei te verbeteren.

Kettingzagen

- dit vouwapparaat werkt goed voor het snoeien van hoge takken, maar ook van takken die laag bij de grond liggen. Hiermee heb je geen ladder nodig om te snoeien.

Vele van de mechanische gereedschappen kunt u de garantie na de registratie verlengen.

Zoals u ziet, moeten er verschillende producten op uw lijst van tuingereedschap staan. Het gebruik van kwaliteitsuitrusting zal het beheer en de verzorging van uw groene ruimte vergemakkelijken en de garantie geven van een prachtig en goed verzorgde tuin. Als u vragen heeft over het gereedschap op accu’s, elektrisch benzine gedreven of gewoon hand apparaten dat bij uw tuinuitrusting hoort, neem dan zeker contact op met onze klantendienst!