Gereedschap

Gebruikte filters (0)

6369 offerte van 10.00 EUR naar 1011.00 EUR

Sorteer naar
Aantal artikelen per pagina
1 2 ... 213

Soorten gereedschap aangeboden bij rotopino.nl

Bent u op zoek naar apparatuur voor uw professionele werkplaats of garage thuis? Wilt u apparatuur vinden die jarenlang meegaat? Het aanbod aan gereedschap bij rotopino.nl omvat enkele duizenden producten van topmerken voor professionals en robuuste bedrijven gericht op doe-het-zelvers en amateurs. In deze blogpost leest u welke soorten gereedschap u kunt vinden in de categorie "Gereedschap" van de rotopino.nl shop.

 

Werkplaatsmeubelen en gereedschapskisten - robuust en schadebestendig
Voordat u uw persoonlijke gereedschapsassortiment uitbreidt, is het de moeite waard te investeren in opbergruimte. Kisten, koffers, organizers, gereedschapskasten - deze werkplaatsaccessoires hebben een breed toepassingsgebied:

  • ze stellen u in staat uw gereedschap op orde te houden,
  • ze sorteren werkplaatsmateriaal zodat het gemakkelijker toegankelijk is,
  • beschermen en beveiligen gereedschap tegen mogelijk letsel en de effecten van alle externe factoren,
  • ze zorgen voor een comfortabel en snel transport van gereedschap en accessoires,
  • ze creëren een functionele en opgeruimde omgeving waarin u met plezier kunt sleutelen.

 

De soorten gereedschap in deze categorie zijn functionele, draagbare kisten met verschillende vaksystemen (waaronder verplaatsbare, aanpasbare compartimenten) met een opzetstuk voor kleine accessoires en hulpstukken: schroeven, bouten, bits, klemmen, enz. Bij ons rust u zichzelf uit met modulaire boxen, een systeem van gereedschapskisten die afzonderlijk kunnen worden aangeschaft om een mobiele kast op wielen te creëren. Een groot aantal gereedschappen en accessoires past in één systeem. Daarnaast bieden wij een grote keuze aan tassen, koffers en ook mobiele platforms waarop u uw materiaal kunt vervoeren. De meeste producten zijn gemaakt van hoogwaardige, versterkte kunststof, die duurzaam, weerbestendig en bestand tegen mechanische schade is.

 

Ruime keuze uit ons assortiment gereedschap
De selectie van gereedschap bij rotopino.nl is gemakkelijk gemaakt, want klanten kunnen de categorie kiezen die hen interesseert en zo een gereedschap vinden uit ons assortiment van meer dan 6.000 producten. Wij hechten veel belang aan de prijs-kwaliteitverhouding, zodat amateurs, doe-het-zelvers die op zoek zijn naar iets meer prestaties en professionals, voor wie wij de beste apparatuur van gerenommeerde merken hebben voorzien, het juiste gereedschap vinden.

 

De verdeling van de gereedschappen over de verschillende gebieden en naar toepassing zijn:

  • handgereedschap - moersleutels, tangen, hamers, schroevendraaiers, grijpers, krimpers, plaatscharen, staven, bouwlappen, borstels, schilderstape, speciekisten, vijlen, klinkmachines, beitels, schrapers, bankschroeven.
  • meetgereedschap - afstandsmeters, detectoren, gradenbogen, inspectiecamera's, niveaumeters, stroom-, spannings-, vochtigheids- en temperatuurmeters, spleetmeters, statieven voor meetapparatuur.
  • autogereedschap - sleutels voor filters, stekkers, wielen, krikken, bandenemmers, slangklemmen, richtmachines, smeertoestellen, tijdsloten, pompen, brandstof- en oliepompen, autozuigers, gespecialiseerde gereedschapssets, kasten.
  • lasgereedschap - gassoldeermachines, halfautomatische MIG/MAG-lasmachines, MMA/TIG-machines, plasmasnijders.

 

 

Dit is slechts een klein deel van ons assortiment, maar zoals u kunt zien, zijn de gereedschappen in het aanbod van rotopino.nl uitgebreide apparatuur voor vele gebieden - reparatie, bouw, auto, ambacht of gespecialiseerde beroepen. De meeste zijn apparatuur die ideaal is voor thuiswerkplaatsen.

 

Een overzicht van het beschikbare gereedschap bij rotopino.nl: accu- en handgereedschap
Fabrikanten van gereedschap voor doe-het-zelvers en professionals bieden een veelheid aan oplossingen - niet alleen wat betreft de gebruikte technologie, innovaties of moderne bouwmaterialen, die van invloed zijn op de robuustheid en kwaliteit van de constructie. Momenteel zijn er verschillende oplossingen om uit te kiezen wat betreft de manier waarop gereedschap wordt aangedreven. In deze productcategorie wordt gereedschap onderverdeeld in handgereedschap en snoerloos gereedschap.

 

Handgereedschap
Dit zijn de basisgereedschappen die wij hierboven hebben opgesomd om te helpen bij kleine assemblage-, installatie-, reparatie- en meetwerkzaamheden. Ze werken met de kracht van menselijke handen en hebben geen extra krachtbron. Ze onderscheiden zich door hun functionaliteit, robuustheid, eenvoud en levensduur, omdat ze door hun ongecompliceerde ontwerp minder snel stuk gaan.

 

 

Draadloos gereedschap
Hebben de extra ondersteuning van een accu of oplaadbare batterij, waardoor ze minder zwaar en vermoeiend zijn voor de gebruiker om te bedienen. Ze zijn volledig mobiel, zoals handgereedschap, maar hebben het kleine nadeel dat de batterijen moeten worden opgeladen of vervangen. Daardoor kunnen ze soms leeglopen en stoppen met werken tijdens het gebruik. Het is geheel aan de gebruiker om ervoor te zorgen dat er een voorraad vervangende batterijen is of dat de batterij op het juiste laadniveau is.

 

 

De gereedschapsfabrikanten die u in ons assortiment vindt, voldoen aan de verwachtingen van professionals: Bosch, Makita, Festool, Metabo, DeWalt, Scheppach, Fiskars. Wij bieden ook merken gericht op amateurs en doe-het-zelvers, waarvan de assortimenten beschikbaar zijn tegen betaalbare prijzen.