Tuinverwarmers

Gebruikte filters (0)

1 offerte van 55.00 € naar 55.00 €

Sorteer naar
Aantal artikelen per pagina
Hoes voor verwarmingsparaplu Rattan Landmann 15712 Landmann

Hoes voor verwarmingsparaplu Rattan Landmann 15712

€ 55 Incl. BTW Gratis leveringGratis levering OP VOORRAAD 4 st. LEVERING 4 dagen
1

Tuinverwarmers

Tuinverwarmers zijn de ideale keuze voor mensen die graag tijd buiten doorbrengen, niet alleen in de zomer. Met hun hulp kunt u een tuintent, prieel, terras of veranda verwarmen. Dankzij hen kunt u vele uren buiten doorbrengen, zelfs op koude dagen en avonden.
Tuinverwarming in de vorm van gasparasols werkt ook goed in horecagelegenheden. Zorg goed voor uw klanten en laat ze mooie momenten doorbrengen in de tuin van het restaurant - veel mensen laten zich bij het kiezen van een plaats om te gaan eten leiden door het feit of ze buiten kunnen eten. Verwarmers zullen de temperatuur verhogen, zodat geen enkele klant het koud krijgt.

Tuinverwarmers

Verwarmingsparaplu's zijn speciale toestellen die, door het verbranden van gas, tot 25 vierkante meter kunnen verwarmen. Ze worden gewoonlijk met grote zorg ontworpen, wat niet alleen de gebruiksveiligheid waarborgt, maar ze ook tot een aantrekkelijke decoratie maakt. In onze winkel bieden wij terras- en tuinverwarmers van verschillende vermogens en reeksen aan.
De verwarmingsparaplu's zijn gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en aluminium, die een jarenlang gebruik garanderen. Hierdoor kunnen we vele seizoenen lang genieten van avonden in de tuin, ongeacht het weer.

Accessoires voor parapluverwarmers

Naast gaskachels vindt u in onze winkel ook accessoires voor gaskachels. De belangrijkste zijn de hoezen, die de paraplu's beschermen tegen de weersomstandigheden wanneer zij niet worden gebruikt.