Blader door producten Krause per categorie:

Waarom Krause

Aan onze producten stellen wij nieuwe normen en standaarden wat betreft functionaliteit, service en veiligheid. Wij hechten bijzonder veel belang aan innovatie in de praktijk. Het unieke van onze oplossingen is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie. Dit liet ons toe om een aantal nationale en internationale patenten en octrooien beschermd te krijgen. Door de kwaliteit van de innovatie kreeg de firma KRAUSE vele nationale en internationale prijzen.

Speciale aanbieding Krause

248 € 224 € incl. 21% BTW = 38,88 €

Geschiedenis Krause

Het bedrijf KRAUSE in Alsfeld (Hessen), opgericht in 1900, heeft al een 100-jarige traditie in de productie van ladders. Tijdens deze periode heeft ons bedrijf zich ontwikkeld tot een internationaal opererende groep van bedrijven met meerdere productiefaciliteiten in Hongarije en Polen. Dankzij de veelzijdige projecten, professioneel service voor en na de verkoop zijn we een sterke en betrouwbare partner voor onze klanten geworden.

Tuingereedschap Krause

Producent Krause heeft naast een breed aanbod van elektrisch gereedschap ook tuingereedschap in zijn assortiment. Ze genieten een grote populariteit onder de gebruikers. Ze onderscheiden zich door uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk het aanbod voor huis en tuin.
1offerte van224.00EUR naar224.00EUR
  • Type: vrijstaand
  • Max werkhoogte ca: 3 m
  • Max stahoogte ca: 1 m
  • Totale lengte van de lader: 1,65 m
  • Aantal trappen: 2x6
  • Gewicht: 13,5 kg
248 224 incl. 21% BTW = 38,88 €
IN STOCK
1 st.
VERZENDING
LEVERING
4 dagen
Pagina 1 Van 1