Lampjes voor zaklampen

Gebruikte filters (0)

Voor de term in de categorie Lampjes voor zaklampen zijn geen producten gevonden.

In gehele webshop zoeken

Lampjes voor zaklampen

Het type lamp dat wordt gebruikt, bepaalt welk licht het toestel zal uitstralen. Zaklantaarns worden, dankzij hun kleine afmetingen en het type stroomvoorziening, gebruikt op plaatsen waar geen toegang is tot elektriciteit, en ook op plaatsen waar traditionele lampen geen toegang hebben. Daarom moet hun licht helder en sterk zijn. In deze rubriek hebben wij voor u een aanbod van lampen voor zaklantaarns voorbereid, die u licht van de juiste sterkte zullen geven wanneer u het nodig hebt. U vindt hier universele oplossingen, maar ook oplossingen voor specifieke typen zaklampen.

 

Lampjes voor zaklampen - soorten

Zaklampen kunnen worden uitgerust met halogeen-, xenon-, krypton- of traditionele gloeilampen. Afhankelijk van de gebruikte bron krijgt u een verschillende sterkte en kleur van licht. Standaard gloeilampen hebben de laagste sterkte. Een krypton-lichtbron straalt 170% helderder licht uit dan een standaardmodel, een xenon-lamp 200% en een halogeenlamp maar liefst 300%. Steeds vaker zijn zaklampen te vinden die zijn uitgerust met LED's, die energiezuinig zijn en een lange levensduur hebben in vergelijking met andere oplossingen.

 

Lampjes voor zaklampen - dit is het onthouden waard

De lamp moet worden afgestemd op het model zaklamp. De ingangsspanning is uiterst belangrijk, een te lage spanning kan schade aan de lamp veroorzaken. Let bij het winkelen op het type bevestiging, dat compatibel moet zijn met het type dat in de zaklamp wordt gebruikt. Als u van plan bent de zaklamp buitenshuis te gebruiken, vergeet dan niet na te gaan bij welke temperatuur de lamp kan werken. De kleur van het licht en de sterkte ervan zijn ook belangrijk bij elke verlichting. Indien de zaklamp in moeilijke omstandigheden moet worden gebruikt, is het de moeite waard lampen te kiezen die bestand zijn tegen beschadiging, schokken en veelvuldig aan- en uitschakelen.
In onze winkel vindt u zaklampen met verschillende eigenschappen die zullen werken in deze meer en minder vriendelijke omstandigheden. Bekijk ook ons ruim aanbod aan zaklampen op batterijen.