Losse materialen

Gebruikte filters (0)

Voor de term in de categorie Losse materialen zijn geen producten gevonden.

In gehele webshop zoeken

Zand voor schuren

Slijpen, polijsten en zandstralen geven oppervlakken hun definitieve uiterlijk. Voor dit soort behandeling worden gespecialiseerde middelen en instrumenten gebruikt om het gewenste resultaat te bereiken. Voor deze werken zijn er onder andere losse materialen, die, afhankelijk van hun granulatie, uiteenlopende effecten teweegbrengen.
In deze rubriek vindt u producten die van pas komen bij het zandstralen van autocarrosserieën, autovelgen, het renoveren van poorten, hekken of het reinigen van staal. Wij hebben een aanbod opgesteld van losse materialen, bestemd voor zowel professioneel als amateurgebruik.

Losse materialen voor zandstralen

Zandstralen is een van de meest populaire methoden om oppervlakken te reinigen. Abrasieve materialen onder invloed van vloeistof of perslucht verwijderen verontreinigingen van elementen, waardoor deze de gewenste ruwheid krijgen. Het proces maakt het mogelijk zelfs moeilijk bereikbare plaatsen schoon te maken. Zand, grit, elektrocorundum, gietstaalkorrels, glasparels of granaat worden in het proces gebruikt. In ons aanbod vindt u losse materialen waarmee u snel en doeltreffend het ideale effect kunt bereiken. Dankzij zandstralen verwijdert u roest van uw auto, radiatoren of relingen. Het is een van de beste manieren om van door corrosie aangetaste lagen af te komen.
Het meest populaire losse materiaal voor zandstralen is ongetwijfeld mineraal zand, dat het oppervlak opfrist, glad maakt en voorbereidt op het aanbrengen van verf. Dankzij zijn eigenschappen is het ideaal voor het reinigen van vele materialen. Met zijn hulp kunt u muren reinigen van vlekken, sedimenten, vuil, algen en uitbloeiingen. Bij de keuze van het beste mineraalzand moet rekening worden gehouden met de korrelgrootte, de fractie en de vochtigheidsgraad. Zandstralen mag echter niet worden gebruikt voor zeer oude en kwetsbare muren en gevels van baksteen.
Dankzij de losse materialen in ons assortiment kunt u vernissen, verven en andere coatings verwijderen, het plaveisel en de straatstenen reinigen, de grill en de open haard reinigen, het oppervlak glad maken en voorbereiden op verdere verwerking. Het enige wat je moet doen is het juiste losse materiaal kiezen. Hier vindt u producten voor zowel amateurs als professionals, waarmee u tal van verontreinigingen kunt aanpakken en oppervlakken weer mooi kunt maken. Kijk wat we voor u hebben voorbereid!