Blader door producten Protool per categorie:

Best verkocht Protool

We presenteren het best verkochte merk gereedschap Protool. Dit zijn gereedschappen die het meest gekocht zijn door gebruikers die een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs combineren. Een groot aantal klanten bevelen deze producten aan en dit garandeert dan een juiste keuze.

Speciale aanbieding Protool

-56%
568,30 € 249 € incl. 21% BTW = 19,09 €

Artikelen over gereedschap Protool

We publiceren een serie artikelen gewijd aan het merk Protool. Lees meer over de eigenschappen van het gereedschap, bekijk de technische gegevens van de experts Protool, bekijk demonstraties van het gereedschap Protool, we beschrijven de parameters en laten de mogelijkheden zien, evenals een deskundig advies over het merk.

Nieuw Protool

Het nieuwste gereedschap Protool aanbod Rotopino.nl. Blijf op de hoogte van nieuwe modellen van gereedschap en technologische oplossingen. U leert over alle innovaties en nieuwe producten die op de markt komen. Baanbrekende oplossingen van het merk Protool. Zie uitgebreide productportfolio van de nieuwste producten.

Gereedschap accessoires Protool

Accessoires Protool zijn al jaren populair. Boren, beitels, slijpschijfjes zijn vaak absolute kaskrakers. De sleutel tot succes is in dit geval een zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. In ons aanbod vindt u de beste apparatuur en accessoires te koop. Zie wat we te bieden hebben.
2offerte van110.00EUR naar223.00EUR
134 110 incl. 21% BTW = 19,09 €
Op voorraad 1 st.Verzending vandaag om 14:00

Vermogen: 1020 W Toerental: 630 rpm Regelbaar toerental: Ja Max. diameter mixstaaf: 120 mm Max. Hoeveelheid stof: 40 kg Gewicht: 4,5 kg

Product niet verkrijgbaar
Pagina 1 Van 1