Toebehoren voor tackers, spijkertackers en nietmachines

Gebruikte filters (0)

1 offerte van 17.40 € naar 17.40 €

Sorteer naar
Aantal artikelen per pagina
Ontnieter Neo 16-040 Neo

Ontnieter Neo 16-040

€ 17,40 Incl. BTW Gratis leveringGratis levering OP VOORRAAD >10st. LEVERING 3 dagen
1

Uitrusting en accessoires voor de tackers, spijkertackers en nietmachines

Tackers, spijkertackers en nietmachines zijn noodzakelijke gereedschappen, zowel op bouwplaatsen, in timmerwerkplaatsen, werkplaatsen en woongarages. Hiermee kunt u snel en effectief elementen van verschillende hardheid en structuur met elkaar verbinden. Ze zouden echter niet goed kunnen functioneren zonder de juiste accessoires. De apparatuur die wordt gebruikt voor spijkermachines, nietmachines en nietmachines bepaalt het effect en de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Goed geselecteerde tools zullen de efficiëntie van de tools verhogen en het comfort van de uitgevoerde taken beïnvloeden.


Accessoires voor tackers, spijkertackers en nietmachines

In deze sectie vindt u de benodigde accessoires voor tackers, spijkertackers en nietmachines. Ons aanbod omvat ook spijkers, stokken en nietjes in verschillende maten en doeleinden. Ze stellen u in staat om constructie-elementen effectief te verbinden en om andere verbindingstechnieken aan te vullen en te versterken.
Onder de basisuitrusting van gereedschappen, behalve spijkers, stiften en nietjes, vindt u gasbuizen waarmee de apparaten kunnen werken. Sommige producten onderhouden bovendien het gereedschap dankzij het gebruik van reinigingsmiddelen en synthetische oliën, waardoor een storingsvrije werking wordt gegarandeerd. Hoogwaardig gas voorkomt dat vuil in de apparatuur achterblijft. In ons assortiment vind je gasbuizen voor diverse soorten gereedschap. Accessoires met verschillende capaciteiten worden afzonderlijk of in sets verkocht.
Afhankelijk van hoe ze worden gevoed, kunnen accessoires voor tackers, spijkertackers en nietmachines ook oplaadbare batterijen bevatten die de apparaten van stroom voorzien tijdens het gebruik. Opladers en voedingsadapters voor gereedschappen en batterijen zullen ook nuttig zijn. Afdichtingen en schokdempers verminderen trillingen en maken het werk efficiënter. Bij pneumatische apparaten zijn echter speciale slangen en koppelingen en fittingen nodig.
In onze winkel hebben we veel accessoires en gereedschappen voorbereid die nodig zijn voor professionele werkplaatsen, renovatie- en bouwbedrijven, evenals een thuiswerkplaats. Dankzij hen voer je snel alle reparatie-, montage-, afwerkings- en renovatiewerken uit. Kijk wat we voor je hebben voorbereid!