Bevestigingssystemen

Gebruikte filters (0)

Voor de term in de categorie Bevestigingssystemen zijn geen producten gevonden.

In gehele webshop zoeken

Bevestigingssystemen

De bevestiging van installaties, constructiedelen en onderdelen van uitrustingen zou niet mogelijk zijn zonder het gebruik van geschikte hulpstukken. De gebruikte bevestigingstechniek is van doorslaggevend belang voor de duurzaamheid van de verbindingen en vaak ook voor de veiligheid van de mensen die ze gebruiken. In ons assortiment vindt u vele gereedschappen en accessoires waarmee u stevige bevestigingen kunt verkrijgen in diverse soorten ondergronden.

 

Bevestigingstechniek - moderne oplossingen voor vele oppervlakken

Draadstiften, schroeven, ankers en bouten zijn slechts enkele van de mogelijkheden die we vandaag hebben. De soorten bevestigingsmiddelen zijn precies afgestemd op de respectieve ondergrond. Dankzij moderne producten biedt de bevestigingstechnologie een uitzonderlijke duurzaamheid en veiligheid van de verbindingen. Dit is bijzonder belangrijk in de bouwsector, waar de duurzaamheid van structuren afhangt van de kwaliteit van de bevestigingen.
Bij de keuze van de juiste bevestigingstechniek moet aandacht worden besteed aan het soort ondergrond waarvoor deze is bestemd en aan de factoren die daarop van invloed kunnen zijn. Sterke trillingen, hoge en lage temperaturen, zware lasten of vocht kunnen een verkeerd gekozen bevestiging beschadigen.

 

Bevestigingstechnologie - welke accessoires zitten er bij?

In ons assortiment vindt u standaard deuvels, kleefstoffen, soldeermateriaal, bekledingselektroden, vinnen, bevestigingsmiddelen, schroeven en nog veel meer noodzakelijke accessoires die behoren tot de categorie bevestigingstechniek en verbindingen. De beschikbare producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Hier vindt u producten van bekende en gerespecteerde fabrikanten.

De meest gebruikte bevestigingselementen zijn standaarddeuvels, deuvels voor zachte materialen, chemische en mechanische ankers en klinknagels. Standaard pluggen zijn de oplossing voor laagbelaste verbindingen en zijn geschikt voor alle soorten ondergrond. Voor massieve en fijn geponste onderdelen zijn universele ankers geschikt. Bevestiging aan wanden van karton-gipsplaten kan worden gedaan met pluggen voor zachte materialen.
Met ankers kunt u elementen met zware lasten vastzetten. Voor het bevestigen van platte elementen kunt u metalen klinknagels gebruiken. In deze rubriek vindt u ook binddraad, een onmisbaar accessoire voor elke bouwplaats. Heeft u andere producten nodig uit de categorie bevestigingstechniek? Bekijk ons aanbod en kies de perfecte oplossing voor uw behoeften!