Voor dieren en vogels

Gebruikte filters (0)

1 offerte van 38.00 € naar 38.00 €

Sorteer naar
Aantal artikelen per pagina
Solar mollenverjager met bewegingssensor Mastergrill GR5108 Mastergrill

Solar mollenverjager met bewegingssensor Mastergrill GR5108

€ 42,70 € 38 Incl. BTW Gratis leveringGratis levering Op voorraad 1 st. LEVERING 6 dagen
Laagste prijs in de 30 dagen voorafgaand aan de aanbieding: € 42,70
1

Afschrikmiddelen voor vogels en dieren

Gewassen in tuinen en voorraadkamers zijn zeer aantrekkelijk voor veel dieren en vogels. Ongenode gasten komen vaak op eigendommen af en vernielen het harde werk van huiseigenaren. U kunt het bezoek van indringers tegengaan door moderne dier- en vogelafschrikmiddelen te gebruiken. De apparaten rekenen snel en doeltreffend af met veel ongedierte. Op rotopino.nl hebben wij een aanbod van producten die worden gekenmerkt door een hoge effectiviteit van de werking. 

 

Afweermiddelen voor dieren en vogels

Er is waarschijnlijk niemand die niet houdt van vogels die 's morgens zingen. De prachtige geluiden maken onze dagen aangenamer en ontspannender. Vogels kunnen echter ook ongedierte zijn dat gewassen vernietigt. De dieren voeden zich met de zaden, scheuten en knoppen van planten en eten de vruchten van bomen. Ze kunnen dus een ravage aanrichten in tuinen en boomgaarden. Er zijn echter effectieve manieren om uw woning te ontdoen van ongewenste gasten. Afschrikmiddelen die speciale, voor mensen onhoorbare geluiden uitzenden, schrikken vogels doeltreffend af en beschermen uw gewassen. In deze rubriek vindt u dier- en vogelafweermiddelen waarmee u van de oogst van uw harde werk kunt genieten zonder u zorgen te hoeven maken over de schadelijke effecten van dieren.

Afweermiddelen voor dieren en vogels zenden geluiden uit van 15-50 kHz. Eén apparaat werkt op een afstand van enkele meters. De installatie ervan is uiterst eenvoudig. Afschrikmiddelen werken doeltreffend tegen muizen, ratten, marters, eekhoorns, herten en vele andere dieren die op het oppervlak aanwezig zijn. Modellen met bewegingsdetector reageren op de lichaamswarmte van naderende indringers en geven geluiden die voor hen onaangenaam zijn. Afweermiddelen voor dieren en vogels werken meestal op batterijen.
Let bij het kiezen van een geschikt afschrikmiddel voor dieren en vogels op het beoogde gebruik. Sommige modellen weren dieren die aan de oppervlakte leven, maar er zijn ook producten die zijn ontworpen voor dieren die tunnels graven, zoals mollen.

 

Doeltreffende afschrikmiddelen voor dieren en vogels

Tuinen zijn een lokmiddel voor veel dieren, zowel grote als kleine, die onder de grond leven. Als u in de buurt van weiden en bossen woont, kunt u bezoek verwachten van dieren zoals vossen, marters en reeën. Katten, muizen, ratten en honden komen vooral voor in woonwijken. Als u op zoek bent naar een geschikte oplossing om ongewenste bezoekers van uw tuin af te schrikken, bezoek dan tools.co.uk.