Balancer

Gebruikte filters (0)

3 offerte van 33.80 € naar 193.00 €

Sorteer naar
Aantal artikelen per pagina
Balancer 1,5-3,0 kg Gudepol NO1042 Gudepol

Balancer 1,5-3,0 kg Gudepol NO1042

€ 35,11 Incl. BTW Gratis leveringGratis levering LEVERING > 16 dagen
Balancer PROFI 5-9 kg Gudepol NO1056 Gudepol

Balancer PROFI 5-9 kg Gudepol NO1056

€ 193 Incl. BTW Gratis leveringGratis levering LEVERING > 16 dagen
Balancer 1,0-2,0 kg Gudepol NO1054 Gudepol

Balancer 1,0-2,0 kg Gudepol NO1054

€ 33,80 Incl. BTW Gratis leveringGratis levering LEVERING > 16 dagen
1

Balancer

In onze winkel vindt u vele uitrustingen en gereedschappen die uw werk comfortabel en efficiënt zullen maken. Balanceermachines maken vrij manoeuvreren van gereedschap mogelijk, verminderen het gewicht van apparatuur en vergemakkelijken het werk. In deze rubriek vindt u moderne balansapparaten, die vooral bij het hanteren van zwaar gereedschap noodzakelijk zijn.

Balancers voor comfort en veiligheid

Balancers zijn in de eerste plaats bedoeld om het gewicht van het gereedschap dat de bediener gebruikt, te compenseren. Ze worden opgehangen aan gieken of structuurelementen en maken het werk gemakkelijker en veiliger. Zij zijn nuttig op plaatsen waar met pneumatisch en elektrisch gereedschap wordt gewerkt, alsook in productielijnstations.
Balancers zijn uitgerust met een behuizing van kunststof of staal. Het omsluit een kabel met een slot. De toestellen zijn voorzien van regelknoppen waarmee een specifieke veerspanning kan worden ingesteld. Kabelbalancers zijn ook uitgerust met een klembeugel, waarop gereedschap kan worden gemonteerd.

Wat zijn de beste balancers?

Balancers van goede kwaliteit zullen uw werk vergemakkelijken en uw handen en rug ontlasten. De keuze van de juiste apparatuur moet afhangen van het soort apparatuur waarmee u werkt en moet aan uw behoeften worden aangepast. De belastbaarheid van de balancers, het type en de lengte van de kabel, het type haak dat wordt gebruikt, de verstelbaarheid van het apparaat en het soort materiaal dat wordt gebruikt, zijn belangrijk. Onder de balancers vindt u modellen met laadvermogens van 0,2 kg tot maar liefst 180 kg. Naarmate het draagvermogen toeneemt, neemt ook het bereik van het te balanceren gewicht en de verstelbaarheid van de uitrusting toe. Sommige uitrustingen zijn voorzien van een kabelvergrendelingsmechanisme, waardoor de kabel in elke positie kan worden geplaatst.