Blader door producten Dedra per categorie:

Waarom Dedra

De behoeften van onze klanten zijn voor ons cruciaal. Tegemoet komend aan hun verwachtingen, introduceren en ontwikkelen we nieuwe producten en nieuwe technologieën. Dit maakt het werk gemakkelijk en comfortabel. We hebben enorme erkenning gekregen bij onze klanten en we krijgen steeds meer nieuwe klanten. Wij maken kwaliteitstesten van elk eigen product. Ons doel is om de beste verhouding tussen kwaliteit en prijs te bereiken en onze klanten tevreden te houden of te maken.

Best verkocht Dedra

We presenteren het best verkochte merk gereedschap Dedra. Dit zijn gereedschappen die het meest gekocht zijn door gebruikers die een hoge kwaliteit en een betaalbare prijs combineren. Een groot aantal klanten bevelen deze producten aan en dit garandeert dan een juiste keuze.

Langnek wandschuurmachine voor gips Dedra DED7758 met ronde en driehoek schuurschijf.

Bekijk produkt

Speciale aanbieding Dedra

-46%
8 € 4,33 € incl. 21% BTW = 0,53 €
Minimum bestelling is 5 pc 5 p.st. * 4,33 € = 21,65 € De totale waarde van de aankoop is: 21,65 €
-46%
10,50 € 5,65 € incl. 21% BTW = 0,53 €
Minimum bestelling is 5 pc 5 p.st. * 5,65 € = 28,25 € De totale waarde van de aankoop is: 28,25 €
-41%
28,70 € 17 € incl. 21% BTW = 1,59 €
-21%
15,20 € 12 € incl. 21% BTW = 0,59 €
-47%
58,50 € 31 € incl. 21% BTW = 3,99 €

Aanbevolen categorie Dedra

Artikelen over gereedschap Dedra

We publiceren een serie artikelen gewijd aan het merk Dedra. Lees meer over de eigenschappen van het gereedschap, bekijk de technische gegevens van de experts Dedra, bekijk demonstraties van het gereedschap Dedra, we beschrijven de parameters en laten de mogelijkheden zien, evenals een deskundig advies over het merk.

Nieuw Dedra

Het nieuwste gereedschap Dedra aanbod Rotopino.nl. Blijf op de hoogte van nieuwe modellen van gereedschap en technologische oplossingen. U leert over alle innovaties en nieuwe producten die op de markt komen. Baanbrekende oplossingen van het merk Dedra. Zie uitgebreide productportfolio van de nieuwste producten.

Geschiedenis Dedra

DEDRA EXIM is aanwezig op de Poolse markt sinds 1991. In het begin was het bedrijf gevestigd in Warschau. Sinds 2003 is het hoofdkantoor van het bedrijf, samen met de high-opslagplaats gelegen in Pruszków in het Millennium Logistic Park. Wij in staat om 90% van het aangeboden ASSORTIMENT binnen 24 uur te leveren. Er werken bijna 100 medewerkers in ons bedrijf. Wij zijn een dynamisch en klantvriendelijk bedrijf. Wij verkopen een breed scala aan gereedschappen: zagen voor hout en tegels, steeksleutels, meetlinten, tegelgereedschap en toebehoren, cirkelzagen, boren en pneumatisch gereedschap. Onze producten zijn verkrijgbaar in de groothandel, detailhandel en commerciële netwerken in het hele land en daarbuiten - met inbegrip van landen zoals Oekraïne, Litouwen, Letland, Estland, Duitsland, Slowakije, Tsjechië, Hongarije Frankrijk, Belgie en Nederland en Luxemburg.

Beoordelingen over gereedschap Dedra

Gebruikers van gereedschappen zijn blij met de ervaringen die geschreven zijn over gereedschappen. Leer wat de voors en tegens zijn van specifieke gereedschappen. Blader door de laatste adviezen en zij zullen u zeker helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ik ben verantwoordelijk in ons bedrijf voor de tegel snijder. We hebben dit apparaat nu al een tijdje. Het product is zeer nauwkeurig, zodat ik ze kan aanbevelen. Ik denk ook dat prijs is OK, in vergelijking met andere tegelsnijders.

Bekijk produkt Bekijk alle opinies
Rolf
Beoordeling:

Zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Zit zelf in de isolatie van huizen en moet zeggen wordt snel warm, lengte van het mes is zeer goed en bovenal licht van gewicht. Las op andere forums dat dit apparaat niet recht snijdt, heb daar 1 ding op te zeggen. Het apparaat snijdt hoe de bediener/gebruiker recht kijkt. Voor deze prijs moet je niet verwachten dat er toeters en bellen op zitten. Gewoon zoals het hoort een degelijk apparaat die doet waarvoor ie is ontworpen. Niks mis mee

Bekijk produkt Bekijk alle opinies
Dennis G.
Beoordeling:

Gereedschap accessoires Dedra

Accessoires Dedra zijn al jaren populair. Boren, beitels, slijpschijfjes zijn vaak absolute kaskrakers. De sleutel tot succes is in dit geval een zeer hoge kwaliteit en duurzaamheid. In ons aanbod vindt u de beste apparatuur en accessoires te koop. Zie wat we te bieden hebben.

Tuingereedschap Dedra

Producent Dedra heeft naast een breed aanbod van elektrisch gereedschap ook tuingereedschap in zijn assortiment. Ze genieten een grote populariteit onder de gebruikers. Ze onderscheiden zich door uitstekende kwaliteit en een lange levensduur. Bekijk het aanbod voor huis en tuin.
747offerte van7.49EUR naar671.00EUR

Spanning: 230 V Diameter zaagblad: 200 mm Toerental: 4500 rpm Gewicht: 9,1 kg

83 incl. 21% BTW = 14,41 €
Op voorraad 8 st.Verzending morgen om 14.00 uur
Product niet verkrijgbaar
Product niet verkrijgbaar
Product niet verkrijgbaar

Spanning: 230 V Diameter zaagblad: 205 mm Toerental: 2800 rpm Gewicht: 20 kg

Product niet verkrijgbaar

Aansluitspanning: 230 V Motorvermogen: 550 W Boorkop: Morse conus 2 Boorkop snelheid: 2700 rpm Gewicht: 46 kg

Product niet verkrijgbaar

Type Spanning: accu Slag: Nee Draaimoment hard: 10 Nm Accu spanning: 12 V Accu capaciteit: 1,2 Ah Accu aantal: 2 Aantal snelheden: 1 Gewicht: 1,43 kg

Product niet verkrijgbaar

Vermogen: netstroom / 625 W Gegolfd knippen: Ja Transportkoffer: Nee Gewicht: 3,8 kg

Product niet verkrijgbaar

Type spanning: netstroom Vermogen: 750 W Gewicht: 27 kg

Product niet verkrijgbaar

Aansluitspanning: 230 V Motorvermogen: 550 W Boorkop: Morse conus 2 Boorkop snelheid: 2700 rpm Gewicht: 70 kg

Product niet verkrijgbaar

Type spanning: netstroom Vermogen: 1400 W Diameter zaag: 185 mm Transport verpakking: Nee Regelbaar toerental: Nee

Product niet verkrijgbaar

Aansluitspanning: 230 V Minimaal lasstroombereik: 10 A Maximale lasstroombereik: 200 A Max. Ø verlasbare elektrode: 4 mm Gewicht: 9 kg

Product niet verkrijgbaar

Aansluitspanning: 230 V Minimaal lasstroombereik: 30 A Maximale lasstroombereik: 160 A Gewicht: 7,9 kg

Product niet verkrijgbaar
Product niet verkrijgbaar

Spanning: 400 V Diameter zaagblad: 315 mm Toerental: 2850 rpm Gewicht: 52 kg

Product niet verkrijgbaar
Pagina 1 Van 50